Романтична афера на Ким Дикенс с Джил Собуле

Ким Дикенс е добре известна американска актриса, която се е появявала във филми като Mercury Rising, Zero Effect, Hallow Man и Gone Girl. Ким направи своя актьорски дебют в комедийния филм Palookaville, играейки поддържаща роля. Тя също участва в редица популярни телевизионни предавания, включително Deadwood, House of Cards и Treme. Нейните забележителни телевизионни изяви включват Lost и 12 Miles of Bad Road.

Бързи факти

Пълно име Ким Дикенс
Първо име Ким
Фамилия Дикенс
Дата на раждане 18 юни 1965 г
Възраст 56 години
Професия актриса
Националност американски
Град на раждане Хънтсвил, Алабама
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Джъстин Дикенс
Име на майката Пам (Кларк) Хауъл
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци
Семейно положение Женен
Съпруг Кен Диксън
Без деца 1
образование Американска академия за драматични изкуства
нетна стойност 2 милиона долара

Изпълнението й във Fear the Walking Dead получи значителни похвали.

Дикен играе главния герой в трилъра на ужасите на AMC Fear the Walking Dead. Тя свърши страхотна работа като Мадисън Кларк през първите четири сезона. Кларк, нейният измислен герой, е интелектуална самотна майка на две деца, чийто съпруг се е самоубил. Мадисън е убита на финала в средата на сезона, след като се предлага на зомбитата, за да спаси децата си, Алиша и Ник. Нейната работа й спечели както популярно, така и критично признание. Тя беше номинирана два пъти за награда Сатурн за най-добра актриса в телевизионен сериал за ролята си във филма.

Омъжена за предприемач

Ким е блажено омъжена за Кен Диксън, според източника. Когато беше снимана със сватбена халка, тя влезе в новините. Кен е собственик на бизнес от Канада. Те имаха прекрасна дъщеря в резултат на брака си. Тя е родена през месец октомври 2002 г. Кен вече не е в светлината на прожекторите.  Ким Дикенс

Ким Дикенс (Източник: Google)

Джил Собуле има романтична връзка.

Дикенс играе лесбийка в телевизионния сериал Deadwood. Изпълнението й не само предизвика интерес, но и постави под въпрос нейната сексуалност. Тя беше романтично свързана с Джил Собуле, американска певица и автор на песни, сред несигурността на нейната сексуалност. Те се срещат от 2008 г., според докладите. Преди това те си сътрудничиха и бяха показани на техния уебсайт с тяхната макетна песен, The Pjork Theme Song. Техните предположения обаче се оказаха неверни, когато изтече новината за брака й с бизнесмен.

Гадже, превърнало се в съпруг

Според новините тя се срещаше с приятеля си Александра Рокуел. След това се омъжи за своя любовник. Бракът обаче беше нестабилен и в крайна сметка завърши с развод. След повече от десетилетие брак те се разведоха. Те се ожениха през 1986 г. и се разведоха през 1996 г. Въпреки това, тя остава мълчалива за личния си живот.

  Ким Дикенс

Ким Дикенс (Източник: Google)

Нетната стойност на Ким Дикенс през 2022 г

Тя напредва от сценичен изпълнител до професионален актьор. Учи, докато работи като сервитьор, преди да започне професията си. Ким получи диплома от Американската академия за драматични изкуства. Започва работа на сцената след дипломирането си. Нейният театрален дебют беше в студентска постановка на „Сексуална перверсия“ на Дейвид Мамет. Тя е получила много похвали за усилията си и в резултат на това е получила много различни работни места. Тя е изкарвала добре от актьорската си професия.

Популярни Публикации