Ролята на Елизабет Шу в „Gracie“ и подкрепата на нейния съпруг

Елизабет Шу изобразява различни герои през цялата си актьорска кариера. От номинираната й за Оскар игра на млада жена с аутизъм в Моли до номинираната й за Оскар игра на проститутка в Напускането на Лас Вегас, тя има дълъг списък от брилянтни роли. Въпреки това, Gracie, филм от 2007 г., базиран на собствения й живот, може би най-добрата й работа до момента. Дейвис Гугенхайм, нейният съпруг, режисира филма и има значително влияние върху нейното развитие като актриса. Той също така разбира въздействието на семейната трагедия върху нейната актьорска игра.

Ролята на Елизабет Шу в Gracie and Her Husband’s Support

Елизабет Шу играе Линдзи Боуен, майката на главния герой, Грейс. Историята на Грейс се основава на нейния личен опит.

Грейс, мъжествен персонаж, участва в пътнотранспортно произшествие и губи брат си Джони. Това е сравнимо с брата на Шу, Уилям, който загина при странен инцидент.

Сърцето на филма е в мъката, която тя изпитва в резултат на смъртта на Уилям, с когото е била изключително близка. Тя заяви, че смъртта му алтернативно е променила живота ни и е един от най-болезнените подаръци, които е получавала.

Съпругът й е наясно с въздействието на инцидента върху нея. Гугенхайм разкри уроците, които Шу научи от трагедията през 1988 г. Осъзнаването на Шу за ужасната двойственост на живота го накара да каже, че не вярвам, че можеш да продължиш да живееш на повърхността след това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Elisabeth Shue (@elisabthshue)

Той също така наблюдава как това се отразява на нейното поведение.

Това означава, че тя изведнъж може да копае много по-дълбоко като актриса, добави той. Като пример за нейното професионално развитие той посочи представянето й в „Напускане на Лас Вегас“. Освен това Гугенхайм й повлиява да се подобри като актриса. Като режисьор на документални филми, носител на Оскар, неговият подход да й помогне да реализира потенциала си беше донякъде нетрадиционен. По същество той я обичаше заради подобрението. В интервю от 1996 г. за списание Interview (чрез Talent Develop) тя обсъжда методите на съпруга си.

Той ме накара да се чувствам обичана по начина, по който Уил ме беше обичал, обясни актрисата, имайки предвид осъзнаването на Гугенхайм за нейния страх и нежелание да преследва кариера като актриса.

Страхувах се да го пожелая от страх, че никога няма да се случи, и той ме насърчи да започна да уча и да израствам като актьор, обясни тя. Това промени траекторията й в индустрия, която преди това я познаваше предимно с ролите й на добро момиче в леки филми. След това тя се примири със собствения си потенциал. Тя призна, че вече не ме беше страх.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Elisabeth Shue (@elisabthshue)

Семейството на Елизабет Шу и на нейния съпруг

Шу се омъжи за Гугенхайм през август 1994 г., описвайки го като най-голямата си любов.

Майлс Уилям, Стела Стрийт и Агнес Чарлз са техни деца. Децата вече са възрастни. Към януари 2021 г. Майлс беше на 23, Стела беше на 19, а Агнес беше на 14. Шу и семейството й успяха да запазят личния си живот такъв. За брака и децата й има оскъдна информация. Стела, подобно на родителите си, изглежда е склонна към изкуство. Нейният канал в Instagram е пълен със скици, рисунки и различни снимки. Агнес също има акаунт в Instagram, но той е личен. Междувременно Майлс изчезна.

Дрю Елизабет Wiki

Елизабет Джъдсън Шу е американска актриса, най-известна с ролите си във филми като „The Karate Kid“, „Adventures in Babysitting“ и „Leaving Las Vegas“, както и в телевизионни сериали като „CSI: Crime Scene Investigation“.

Тя е родена и израснала в Уилмингтън, Делауеър, посещава „Колумбийската гимназия“ в Мейпълуд, Ню Джърси, а по-късно посещава „Уелсли Колидж“ и „Харвардския университет“. Тя започва, като се появява в телевизионни реклами и става лице на няколко марки. В началото на 80-те години тя прави своя филмов дебют. Тя прави своя филмов дебют през 1984 г. с изключително успешния драматичен филм за бойни изкуства „The Karate Kid“. Оттогава тя играе различни роли във филми и телевизионни сериали, демонстрирайки своята гъвкавост като актриса.

Популярни Публикации