Рокси Хорнър- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Гадже, Височина, Кариера

Рокси Хорнър е известен британски модел, актриса, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, певица и предприемач от Есекс, Лондон. Нейните проекти за моделиране я направиха известна в цялата страна. Рокси Хорнър е работила като професионален модел за различни известни модни марки, включително Superdry, Face Gym, Boux Avenue, Soft Paris, Little Mistress и други.

Roxy Horner се управлява от Premier Model Management, според източници. Освен това е била модел на редица известни фотографи и агенции за модели.

Според нейния профил в Instagram тя се е появявала на коричните страници на много известни списания, включително Vogue, Maxim, Elle и други. Рокси е талантлива актриса, която се е появявала във филми и телевизионни предавания като Legendários (2010), Just Model Things (2016) и други, според IMDB.Хорнър е известна и като приятелката на известния английски актьор „Джак Уайтхол“, според докладите. Повече информация за Roxy Horner можете да намерите в тази статия.

Бързи факти

Пълно истинско име Рокси Хорнър.
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Професия Модел, актриса, телевизионна личност, певица и предприемач.
Дата на раждане 20 юни 1991 г. (четвъртък).
Място на раждане Есекс, Лондон, Великобритания.
образование Завършвам.
Алма матер Известен колеж.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.

Биография на Рокси Хорнър

Рокси Хорнър зашеметяващ модел, е роден на родителите си в четвъртък, 20 юни 1991 г., в Есекс, Лондон, Обединеното кралство. Тя е родена в музикално семейство и изповядва християнството. Рокси Хорнър отпразнува своя 30-ти рожден ден на 20 юни 2021 г. със семейството и приятелите си.

Според източници тя е отпразнувала рождения си ден с любимия си Джак Уайтхол в бар The Rivoli на хотел The Ritz в Лондон. Според източници тя е започнала да се занимава с моделство в ранна възраст. Завършила е висшето си кинорежисьорство в реномиран колеж в родния си град. След това тя започва професионална кариера на модел. Рокси Хорнър вече е добре познат моден модел в родната си страна.

Рокси Хорнър Рокси Хорнър, зашеметяващ британски модел, е от бял кавказки произход. Нека ви кажа, че Хорнър е роден под знака на Близнаци. Тя е последователка на християнската вяра.

Рокси Хорнър е родена в семейство на знаменитости, според източници. Бащата на PJ Hawn е известен международен текстописец и музикален продуцент. От друга страна, майка й, Лиза Рей Хорнър, работи като инструктор по пилатес.

Майка й също беше собственик на Music For Pilates. Що се отнася до нейните братя и сестри, Рокси има две сестри на име „Джози Хорнър и „Рина Хорнър“. Според източници Рина е моден модел, а Джоузи е професионален фризьор. Рокси обича да прекарва време със семейството и приятелите си.

  Рокси Хорнър

Рокси Хорнър (Източник: Pinterest)

кариера

Според съобщения в медиите Рокси Хорнър започва да се фокусира върху кариерата си на модел още докато е в колежа. Участвала е и в множество състезания за моделиране. Не само това, но тя е дефилирала на редица модни ревюта.

След известно време тя подписва договори за моделиране с няколко известни агенции за модели. Рокси Хорнър също е била модел на редица известни модни марки, включително Soft Paris, Quiz, Face Gym, Little Mistress, Boohoo, Boux Avenue, Superdry и други.

Освен това, тя е одобрила различни модни продукти. Roxy Horner е представлявана от Premier Model Management, според източници.

Нека ви кажа, че Хорнър се е появявал на коричните страници на много известни списания, включително Vogue, Maxim и други.

Рокси Хорнър Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Рокси Хорнър? Според източници Рокси Хорнър има значителна база от фенове в своите акаунти в социалните медии. Освен това, тя рекламира различни модни продукти в официалния си акаунт в Instagram. Счита се, че Roxy Horner има нетна стойност от -4 милиона USD към 2022 г. (приблизително).

Рокси Хорнър Гадже и срещи

С кого се среща Рокси Хорнър? Рокси Хорнър в момента се среща с „Джак Уайтхол“, според нейния профил в Instagram. Нека ви разкажа за Джак, известен английски актьор. Според източници двойката се срещнала за първи път, докато пътувала до Австралия.

Те започнаха да се срещат малко след това. По време на пандемията от COVID-19 Рокси Хорнър и Джак Уайтхол, според източници, са прекарали значително време заедно в дома на Джак Нотинг Хил, Лондон.

Според източници, Рокси Хорнър се е срещала с актьора „Джейк Бъг“ повече от две години преди да се запознаят. Не само това, но името й е свързвано с редица други известни личности, включително Джоуи Есекс, Леонардо ди Каприо и Тайо Круз. Рокси Хорнър и нейният приятел Джак Уайтхол живеят щастлив живот от юни 2021 г.

Факти

  • Рокси Хорнър също е актриса, според профила й в IMDB.
  • През 2011 г. тя прави своя актьорски дебют в късометражния филм Duran Duran: Girl Panic!
  • Освен това, тя се появява в редица музикални видеоклипове и рекламни реклами.
  • Официалният й акаунт в Instagram има над 184 хиляди последователи към юни 2021 г.
  • Рокси Хорнър обича да чете в свободното си време.

Популярни Публикации