Рокмънд Дънбар- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Рокмънд Дънбар е известен американски актьор. Рокмънд Дънбар стана известен в телевизионни сериали като Earth 2, Soul Food, Prison Break, Sons of Anarchy, The Mentalist, The Path и 9-1-1, наред с други.

Бързи факти

Пълно име: Рокмънд Дънбар
Дата на раждане: 11 януари 1973 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Козирог
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 8 юни 2013 г
Съпруга Мая Гилбърт
Развод Айви Холмс
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Оукланд, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Произход - хората йоруба от Нигерия
Религия християнството
образование Техническа гимназия в Оукланд; Колеж Морхаус; колеж Санта Фе; Университет на Ню Мексико.
деца Четири (Бъркли Сеон Дънбар, цар Рокмънд Дънбар, фараон Дънбар, султан Мосия Дънбар)

Биография на Рокмънд Дънбар

Рокмънд Дънбар е роден на 11 януари 1973 г. и сега е на 49 години. Той е роден в Оукланд, Калифорния, и е Козирог.

Не се споменават родителите или братята и сестрите на Рокмънд, когато се обсъжда семейството му. Според ДНК анализ, произходът на този актьор е предимно от народа йоруба в Нигерия.Dunnar получи името Omobowale на йоруба по време на посещението си в Нигерия, което означава, че синът ни се е върнал у дома.

Образование Рокмънд Дънбар

Дънбар посещава Техническата гимназия в Оукланд по време на академичната си кариера. По-късно завършва колежа Морхаус и продължава да посещава колежа в Санта Фе и университета в Ню Мексико.

Рокмънд Дънбар Височина, Тегло

Рокмънд Дънбар е висок приблизително 1,77 метра (5 фута 9 инча) и тежи приблизително 80 кг. По същия начин той има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Дънбар също обикновено има плешива коса и къса брада.

  Рокмънд Дънбар

Рокмънд Дънбар (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Рокмънд Дънбар е професионален актьор, най-известен с ролите си на Бейнс в Earth 2, Кени Чадуей в Soul Food и Бенджамин Майлс C-Note Franklin в Prison Break.

Този актьор също е играл шериф Ели Рузвелт в „Синовете на анархията“, агент от ФБР Денис Абът в „Менталистът“, агент от ФБР Ейб Гейнс в „Пътят“ и Майкъл Грант в „9-1-1“.

По същия начин Дънбар беше обявен за една от 50-те най-сексапилни телевизионни звезди на всички времена от TV Guide. След това актьорът се появи в краткотрайната медицинска драма Heartland през 2007 г. Дънбар също се появи като гост в Noah’s Arc и имаше повтаряща се роля в Girlfriends.

Освен това Дънбар е добре известен с ролята си на Пуки в телевизионния сериал „Играта“, както и редовен участник в краткотрайния сериал „Териери“. Рокмънд също се появи в Earth 2, Felicity, The Pretender, Two Guys and a Girl и North Shore.

Punks, All About You, Sick Puppies, Whodunit, Misery Loves Company, Dirty Laundry, Kiss Kiss Bang Bang и The Family That Preys са сред филмите, в които Дънбар се появява.

По подобен начин този актьор е допринесъл за света на изкуството със смесената изложба АРТЕРАПИЯ. Дънбар също позира за изданието на списание Playgirl от ноември 2003 г.

Рокмънд Дънбар Съпруга, брак

Рокмънд Дънбар има два брака. Дънбар се жени за Айви Холмс на 19 септември 2003 г. Първият брак на актьора завършва с развод през 2006 г. Години по-късно Дънбар предлага брак на приятелката им Мая Гилбърт. Мая също е писателка и актриса.

След една година запознанства, тази звездна двойка се сгоди на 30 декември 2012 г. в Монтего Бей, Ямайка. Дънбар и Гилбърт по-късно се ожениха на 8 юни 2013 г.

Дънбар има четири деца от този брак. Беркли Сеон Дънбар, роден през 2013 г., цар Рокмънд Дънбар, фараон Дънбар и султан Мосия Дънбар са техни деца.

Нетната стойност на Рокмънд Дънбар

Рокмънд Дънбар има приблизителна нетна стойност от милиона щатски долара към октомври 2022 г . Актьорът Дънбар натрупа своето състояние и нетна стойност чрез успешна кариера както в актьорството, така и в американската развлекателна индустрия.

Популярни Публикации