Родителите на Zazie Beetz се разделиха, когато тя беше съвсем малка

Зази Бийц е роден в Германия и израснал в Съединените щати. Тя е най-известна с ролите си в комедийно-драматичния сериал на FX Atlanta и антологичния сериал на Netflix Easy. В интервю за Independent през юни 2018 г. тя разкри, че е родена в Берлин и е прекарала първите си осем години там. След това тя емигрира в Съединените щати със семейството си.

Бетц каза, че е растяла напред-назад, тъй като е посещавала предучилищна в Берлин, но е завършила образованието си в Ню Йорк. Все още трябва да пътувам до Германия за летен лагер, каза тя.

Родителите на Zazie Beetz са от различен етнически произход.

Актьорът от Deadpool 2 е дъщеря на бял немски шкафер [баща] и афро-американска социална работничка [майка]. Самоличността на родителите й не е разкрита. В интервю за Elle Бетц разкри, че баща й, когото тя характеризира като много германец, е посетил Съединените щати за първи път след падането на Берлинската стена през 1989 г. Зази Бийц

Той се запознава с майката на актрисата в САЩ и се влюбва в нея. Актрисата беше бременна за малко от двойката. Така че те се преместиха в Германия, за да се оженят и да имат първото си дете. Майката на Бец, от друга страна, се бореше да живее в Германия, тъй като не можеше да намери много хора, които да приличат на нея. Поради това семейството се завръща в Америка, живеейки в Ню Йорк.

Родителите на Zazie Beetz се развеждат, когато тя е дете.

Родителите на Бетц се развеждат, докато тя е още много малка. В резултат на това актьорът прекарва много време с баба си и дядо си, които не говорят английски. Въпреки развода на родителите си, актрисата ги хвали за осигуряването на подкрепяща атмосфера за нея. Родителите ми просто не ми пречеха, каза тя. Оставиха ме да играя и просто следвах това, което душата ми казваше да направя.

Тя редовно публикува снимки на себе си с родителите си в социалните медии, показвайки привързаността си към тях. През февруари 2017 г. тя грабна снимка на майка си, заявявайки, Мама в гимназията… Тя е красавица! През ноември 2014 г. тя публикува и снимка, на която е с баща си. И двамата погледнаха към камерата с огромни усмивки на лицата си на снимката.

 Зази Бийц

Zazie Beetz цени немската си идентичност

Връщайки се към наследството си, Бетц е изключително горда с немските си предци и смята немската си идентичност за много важна за нея. В предишно интервю за Independent тя намекна, че немската й идентичност е важна част от това коя е тя, въпреки факта, че не изглежда много германка. Тя каза също, че е говорила с баща си и семейството му по същество само на немски. Освен това тя е решена да предаде тази част от своята идентичност на децата си в бъдеще.

Популярни Публикации