Родителите на Кинсли Стивънс участват в различни филантропски дейности

Кинсли Стивънс е прекрасната дъщеря на Брад Стивънс, американски професионален треньор по баскетбол и бивш играч на NCAA.

Бързи факти

Пълно име Кинсли Стивънс
Първо име Кинсли
Фамилия Стивънс
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Брад Стивънс
Баща професия треньор по баскетбол и бивш играч
Име на майката Трейси Вилхелми Стивънс
Полова идентичност Женски пол
братя и сестри Брейди Стивънс

Какво събра родителите й?

Родителите й се запознават в университета DePauw, където и двамата учат. Брад Стивънс и Трейси Вилхелми Стивънс са родени в една и съща година. Двойката се срещна чрез лека атлетика, тъй като тя беше футболист по това време. Оттогава са неразделни. Дори след дипломирането си те излизаха три години. Двойката започна да се среща в колежа и направи връзката си една крачка напред през 2003 г.

  Кинсли Стивънс

Кинсли Стивънс (Източник: Google)Тяхната сватба беше малко, частно събитие в Куяхога, Охайо. Само роднини и близки приятели присъстваха на сватбата на двойката. Двойката е женена от 17 години и все още е щастливо женена. Сега тя е адвокат по трудово правоотношение, както и агент на съпруга си.

Братя и сестри

Брейди Стивънс, нейният по-голям брат, е на същата възраст като нея. Той е роден между 2006 и 2007 г. Тогава баща й не е толкова известен и утвърден, колкото е днес. В резултат на това малко се знае за раждането му. Брат й също е отличен баскетболист. Той е играч и след като анализира играта на отбора си, дава информация на баща си, споделяйки какви методи трябва да прилагат в бъдещата игра, ако възникнат подобни сценарии.

Значението на даденото й име

Родителите на Кинсли са й дали уникално име. Името й означава Kings Meadow, което произлиза от древното английско име Kingsley. Родителите й я обичат и тя е зеницата на очите им. Що се отнася до образованието й, тя трябва да бъде записана в училище, но името на институцията все още не е освободено поради опасения за поверителност. Има специфична връзка с Евън Търнър.
Брат й е толкова ентусиазиран от играта, че често се присъединява към баща си по време на тренировки или състезания.

Играчите оценяват, че той е наоколо и той също обича да е с тях. Той и играчът Евън Търнър имат специфична връзка, която е доста необичайна. Те често обсъждат своите виждания и тактики за играта. Понякога го изумява с аналитичните си способности по отношение на играта, въпреки че е само на тринадесет години.

Участвал в различни благотворителни дейности

Родителите й се интересуват от благотворителни инициативи като Coaches Vs. Ракова кампания. Това ги засегна силно, когато майката на Трейси Вилхелми почина от него през юни 2004 г. Оттогава двамата са решили да разпространят думата за това. Те дори проведоха набиране на средства за пациенти с рак преди участието на Бътлър във Финалната четворка през 2020 г.

  Кинсли Стивънс

Кинсли Стивънс (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Кинсли все още не е съобщена поради младата й възраст. Нейният баща, Брад Стивънс, от друга страна, има нетна стойност от 6 милиона долара към 2021 г. Годишният му доход се оценява на около 3 милиона долара. Като бивш баскетболист, а сега като старши треньор на Бостън Селтикс от НБА, той показа своята стойност и пари. Със Селтикс той подписа шестгодишен договор за 22 милиона долара. Семейството трябва да живее комфортно. Няма обаче достъп до информация за неговото местожителство или автомобили.

Популярни Публикации