Родителят на Джейдън Гил Агаси спечели общо 30 титли от Големия шлем

Джейдън Гил Агаси е най-известен като син на Щефи Граф. Стефи е професионалист в тениса.

Бързи факти

Пълно име Джейдън Гил Агаси
Първо име градина
Презиме Гил
Фамилия Агаси
Дата на раждане 26 октомври 2001 г
Възраст 20 години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Вегас, Невада
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Андре Агаси
Баща професия бивш тенисист
Име на майката Щефи Граф
Професия майка бивш тенисист
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Братя и сестри Джаз Ел Агаси
Височина 190 см

Предпочитанието на Джейдън към бейзбола пред тениса

Джейдън Агаси е първото дете на Андре Агаси и Щефи Граф. Той има по-малка сестра на име Джаз Ел Агаси. Въпреки тенис кариерите на родителите си, Джейдън се фокусира върху бейзбола и се смята за страхотен бейзболен играч. Според баща му той е бил на пет години, когато за първи път е взел бейзболна топка и оттогава не я е оставил. Джейдън е получил образованието си у дома в Лас Вегас. Той пътува до Лос Анджелис, за да играе с легендарните Троянци. Джейдън е един от най-добрите атлети в клас 2020, оценен под номер 66 и номер 2 в Невада от „Перфектна игра“ поради неговата безпроблемна, ниска скорост от 90 секунди като питчър, висока горна част с бухалката и изключителни полеви умения . Очаква се да започне кариерата си през есента на 2020 г.

  Джейдън Гил Агаси

Джейдън Гил Агаси (Източник: Google)Неговата операция на лакътя

Джейдън претърпя операция на лакътя през юни 2019 г. Той претърпя операция на Томи Джон и имаше разкъсана връзка на лакътната кост, заменена с друго сухожилие, медицинското му състояние е добро и се очаква процесът на възстановяване да отнеме около година.

Постиженията на неговите родители

Стефи и нейният съпруг Андре Агаси са спечелили общо 30 титли от Големия шлем. Стефи, майката на Джейдън, се смята за гений на всички игри. Тя е единственият човек, който е печелил и четирите големи събития четири пъти. В кариерата си тя е спечелила 22 турнира от Големия шлем. Андре, неговият баща, беше първият мъж в историята, спечелил Златен шлем, който се състои от шампионат от Големия шлем и олимпийски златен медал. В цялата си кариера той спечели осем турнира от Големия шлем. И Андре, и Стефи бяха световни шампиони в своите спортове.

Личният живот на родителите му

Преди това Андре беше женен за актрисата Брук Шийлдс. След две години брак, двойката се развежда през 1999 г. В тенис събитието Андре среща Стефи. Той изпрати на Граф писмо, в което изрази привързаността си към нея, което най-накрая проработи в негова полза. В Калифорния двамата се срещнаха на вечеря, а останалото е история. Двойката се жени на 22 октомври 2001 г. и оттогава са заедно.

  Джейдън Гил Агаси

Джейдън Гил Агаси (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Джейдън все още не е изчислена. Общата нетна стойност на родителите му, от друга страна, е приблизително 205 милиона долара към 2021 г. Те представляват швейцарския производител на часовници Longines като глобални посланици. Те правят парите си от различни продукти и спонсорства.

Възраст и ръст

  • Джейдън е роден през 2001 г., което го прави на 20 през 2021 г.
  • Всяка година на 26 октомври той празнува рожден ден.
  • С височина от 6 фута и 3 инча той е много висок.
  • Баща му Андре Агаси е роден на Емануел и Елизабет Агаси.
  • Рита Агаси, Тами Агаси и Филип Агаси са тримата братя и сестри на баща му.

Популярни Публикации