Робин Уилямс - възраст, Wiki, съпруга, нетно състояние, височина, кариера

Робин Уилямс беше американски актьор и комик, който накара целия свят да се смее с невероятните си скачане с парашут. Започва кариерата си като стендъп комик, където постига успех. Във филма неговите странни изражения, очарователна непохватност и невинни, но остроумни диалози винаги правят публиката щастлива.

В крайна сметка той се появи по телевизията в комедийни предавания. В резултат на това той става по-известен и в крайна сметка си проправя път в света на филма. Получава множество престижни награди за изключителните си изпълнения. Научете повече за Робин Уилямс Възраст, Wiki, Съпруга, Нетна стойност, Височина, Кариера

Бързи факти

Истинско име Робин Уилямс
Псевдоним Робин
Пол Мъжки
Известен като Актьор, Комедиант
Възраст 63 години
рожден ден 21 юли 1951 г
Родно място Чикаго
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Бял, ирландски, немски, френски, уелски, шотландски
Религия Кристиян
Височина прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 77 Kg (121 lbs)
Измервания на тялото N/A
Бицепс N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка N/A
Съпруг Валари Веларди (до 1998), Марша Грейс (2008), Сюзън Шнайдер
Нетна стойност прибл. 100 милиона долара
Любими храни Гърне за печено ястие
Марки N/A
Хоби Играя футбол, действам

Биография на Робин Уилям

Робин Маклорин Уилямс е роден в Чикаго на 21 юли 1951 г. Той беше един от тримата синове, родени от Робърт Фицджералд Уилямс. Той е 63 години от 2022 г. Баща му е старши изпълнителен директор в подразделението Lincoln-Mercury, а Лори Маклаурин е бивш модел. Той е роден под знака на Рака.Образованието и ранния живот на Робин Уилямс

Къде е учил Робин Уилямс? Когато Робин Уилямс беше дете, семейството му се премести в Мичиган. Там отиде в Детройтското селско училище.
Той беше отличен ученик, който се изявяваше и в спорта. След това той посещава гимназия Редууд и завършва през 1969 г. Той караше приятелите си да се смеят, като им разказваше вицове. По същия начин, за по-нататъшното си обучение, той посещава мъжкия колеж Claremont, за да учи политика, но се отказва, след като проявява интерес към актьорството. В резултат на това той решава да продължи кариерата си като актьор. През 1973 г. той печели пълна стипендия за Juilliard School в Ню Йорк.

Националност и физически характеристики на Робин Уилямс

Робин Уилямс беше от американски произход. Той имаше предци от Англия, Франция, Германия, Ирландия, Шотландия и Уелс. Той е висок 5 фута 5 инча и 7 инча (170 см/1,70 м) и тежи 77 кг (170 фунта). Имаше средно тяло и сини очи.

Нетната стойност на Робин Уилямс

Колко богат беше Робин Уилямс? Към октомври 2022 г. той е оставил имущество на обща стойност 100 милиона долара. Той за съжаление почина на 11 август 2014 г. Беше обявено, че се е самоубил.

Съпругата и бракът на Робин Уилямс

През 1978 г. Робин Уилямс се жени за Валари Веларди, от която има син. Бракът им приключи с развод през 1998 г.
През 1989 г. се жени за Марша Гарсес, от която има две деца. Те също се разведоха през 2008 г. През 2011 г. той се ожени за Сюзън Шнайдер за трети път.

  Инфографика за биография на Робин Уилямс

Биография на Робин Уилямс

Професионалният живот на Робин Уиламс

През 70-те години Робин Уилямс започва кариерата си като стендъп комик. Дебютира в Holy City Zoo, комедиен клуб в Сан Франциско. След това се премества в Лос Анджелис и започва да изпълнява стендъп комедия в различни клубове. Джордж Шлатер, телевизионен продуцент, също беше впечатлен от представянето му в „The Comedy Store“. След това Робин беше избран за възрожденското му шоу, Laugh-In. Въпреки факта, че това шоу се провали, Робин продължи да има успешна телевизионна кариера.

Той също беше хвърлен в специална комедия на HBO, където изпълняваше стендъп комедия. Шоутата бяха от The Wall през 1978 г., An Evening with Robin Williams през 1983 г. и A Night at the Met през 1986 г. Робин Уилямс започва своята актьорска кариера с първия си телевизионен сериал, „Mork and Mindy“, който се излъчва по NBC от 1978 г. до 1982 г. В него участва Робин като Морк и има огромен успех, издигайки го до известност в света на комедията. През 1979 г. той също се появява като комик в епизод на „Out of the Blue“.

Робин Уилямс се появява в комедийното шоу Saturday Night Live през 1981, 1986 и 1988 г. След това Уилямс е избран за участие в анимационния телевизионен сериал „Mork and Mindy/Laverne and Shirley/Fonz Hour“, където озвучава героя Mork. По същия начин през 1991 г. той се появява в образователния детски телевизионен сериал „Улица Сезам“. Това шоу ще продължи до 2012 г.

Популярни Публикации