Робин Степлер - Биография, възраст, височина, съпруг, брак, нетна стойност

Робин Степлер е родена във Великобритания актриса, която живее в Съединените щати. Елтъни Уилямс е добре известен с ролята си на Кели в телевизионния сериал In The House. По същия начин Робин е добре известна като бившата съпруга на Ладонсо Рибейро, друга известна холивудска знаменитост.

Бързи факти

Пълно име: Робин Степлер
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Америка
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: развод
Развод Алфонсо Рибейро
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Америка
Националност американски
Етническа принадлежност британски

Биография и ранен живот

Робин Стейплър е на 49 години към 2021 г . Тя е родена в Съединените щати на 21 септември 1972 г. Тя има американско гражданство и принадлежи към британски етнос. Въпреки това няма информация относно братята и сестрите на нейния родител и образованието.

Височина и тегло на Робин Стаплер

Придвижвайки се към измерването на тялото, тя е хубава и красива жена. Робинс е висок 5 фута 5 инча и тежи 68 кг. По същия начин тя има руса коса и чифт красиви сини очи. Друга информация за размера на обувките й, размера на роклята не е налична в момента.кариера

Робин започва кариерата си като актриса, играейки няколко късометражни филма, телевизионни сериали и филми. Тя се появи за първи път в кратък филм, диско годините като героя на Дениз. По-късно тя попада в телевизионния сериал. По същия начин, през 1991 г., тя се приземява с телевизионния сериал Boogies Diner с героя на Синтия. И се появи като Линда в Диагноза Убийство. Освен това през 2000 г. тя се приземи с телевизионния сериал The Parkers с героя Рейчъл.

Тя стана популярна, след като се приземи в базирания на комедия сериал, наречен В къщата, където изигра героя на Кели и Робинс. Тя споделя екрана с популярните актьори Ким Уейънс, L Cool J и Мания Кембъл заедно с бившия си съпруг Алфонсо. По същия начин тя и Алфонсо заедно изиграха 51 епизода, в които тя участва в ролята на гост, а бившият й съпруг Алфансо се появи в главните роли.

Робин Степлер Нетна стойност

Говорейки за печалбите си, тя е спечелила прилична сума пари чрез актьорската си кариера. Тя има приблизителна нетна стойност от 0k. Въпреки това бившият й съпруг Алфансо има нетна стойност от 7 милиона долара към 2022 г както и къща за 1,9 милиона долара, разположена в Гранда Хилс.

Робин Степлер Съпруг и брак

Придвижвайки се към любовния си живот, тя в момента е необвързана. Преди това Робин се омъжи за известния актьор Алфонсо Риберио. те се ожениха на 20 януари 2002 г. Заедно те посрещат дъщеря на име Сиена Рибейро през 2003 г. Това обаче не продължи дълго и завърши с развод през 2007 г. Освен това попечителството беше споделено за дъщерята, която е все още нерешен проблем.

Популярни Публикации