Робин Кристенсен- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Робин Кристенсен е американски борец и дъщеря на знаменитост. Робин Кристенсен е дъщеря на легендата в борбата Андре Великана (Андре Рене Русимоф). Тя е и най-новият сценичен мениджър/редактор на страница за Lauperland, най-големият фен сайт на Cyndil Luper в света. Научете повече за биографията на Робин Кристенсен, Wiki, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите

Бързи факти

Пълно име: Робин Кристенсен
Пол: Женски пол
Професия: Борец, Знаменитост, Дъщеря
Държава: Франция
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 44-40-44 инча
Националност американски
баща Андре Великанът (Андре Рене Русимоф)
Майка Жан Кристенсен
Instagram Робин Кристенсен Instagram

Възраст и биография на Робин Кристенсен

Робин Кристенсен е роден във Франция през 1979 г. Той е на 43 години и живее в Сиатъл, Вашингтон, САЩ, от 2021 г. По същия начин Робин Кристенсен-Русимоф е пълното й име. Родителите на Робин са баща й, Андре Великана (Андре Рене Русимоф), и майка й, Жан Кристенсен. Баща й беше известен борец, а майка й работеше като публицист за спорта.

За съжаление майката на Робин почина през 2008 г. Преди това Робин беше загубила баща си в нощта на 27 януари 1993 г. Баща й почина в съня си в хотел в Париж от застойна сърдечна недостатъчност. На 28 януари сутринта обаче шофьор го открива. Бащата на Робин беше пътувал до Париж, за да присъства на погребението на дядо й.Освен това Робин Кристенсен имаше малко контакт с баща си. Беше го виждала само пет пъти в живота си. Въпреки случайните телевизионни и печатни новини, които критикуват отсъстващото бащинство на Андре, това остава така. Докато Робин даде някои интервюта за баща си, когато беше по-млада, тя все още се колебае да го обсъжда публично.

Височина, тегло на Робин Кристенсен

Робин Кристенсен е висока приблизително 182 см или 6 фута, а телесното й тегло е приблизително 96 кг. По същия начин измерванията на Робин в областта на гърдите-талията-ханша са 44-40-44 инча. Робин Кристенсен също е модница, която се радва на жестоки татуировки и Харли Куин.

Кариера на Робин Кристенсен, професионален живот

Професионално, Робин Кристенсен е професионален борец, който продължава наследството на баща си. През 2018 г. тя работи върху документален филм за живота на баща си, наречен Андре Великанът.

Говорейки за професионалния живот на баща й, Андре беше най-добре платеният борец в историята по това време, според Книгата на световните рекорди на Гинес от 1974 г. В началото на 70-те години на миналия век известният борец печели 400 000 долара за една година.

По същия начин бащата на Робин беше един от най-добре платените борци в историята. Той беше непобеден почти 15 години и натрупа значително състояние през цялата си кариера. В завещанието си борецът разделя състоянието си между трима души. Бащата на Робин остави две трети от имуществото си на своя пазач и съпруга на ранчото му в Елерб, Северна Каролина, а останалата част от приходите и имуществото си на единственото му живо дете, самата Робин.

Освен това WWE плаща хонорари на Робин, защото все още използват името на Андре за някои събития. Дъщерята на знаменитостта притежава правата върху името Андре Гиганта във всякаква форма, включително видеоигри и екшън фигурки. Тя също беше видяна да рекламира книгата на Брандън М. Истън Андре Великанът: По-близо до рая.

Въпреки че Робин никога не се е свързвала истински с баща си, тя по-късно се е свързала с някои от приятелите на Андре от кръга по борба. За нея беше да научи повече за баща си като човек.

Робин Кристенсен Запознанства, връзки и афери

Робин Кристенсен най-вероятно е свободен в момента. Веднъж той призна, че тя не иска да излиза с никого. Това е така, защото след като хората открият самоличността й като Андре, дъщерята на Гиганта, те или я избягват, или й нараняват, като я експлоатират за финансова печалба.

Що се отнася до връзката на родителите й, Андре и Жан се запознаха с баща й чрез бизнеса с борба през 1972 или 1973 г.

Освен това Андре отказал да приеме Робин като своя дъщеря, защото имал акромегалия, хормонално разстройство.
Безплодието е един от симптомите на този синдром. В резултат на това раждането на Робин не беше нищо друго освен чудо.

Нетната стойност на Робин Кристенсен

Нетното състояние на Робин Кристенсен е около 10 милиона долара към октомври 2022 г.

Социална медия

Робин Кристенсен използва @hey Puddin 79 в Instagram за присъствието си в социалните медии. Тъй като този акаунт е частен, само нейните последователи могат да виждат нейните публикации. Робин е споделил 509 публикации и има над 1000 последователи, докато пише тази биография.

Факти

  1. Тя е дъщеря на Андре.
  2. Тя обича да тренира.
  3. Робин харесва булдог.

Популярни Публикации