Робин Григс почина на 49-годишна възраст след дълга битка с рака

Робин Григс , известна актриса, почина на 13 август на 49-годишна възраст. Новината беше споделена чрез публикация във Facebook в нейния профил, която гласеше:

С голяма тъга съобщавам за смъртта на Робин. Тя обаче вече не изпитва болка и би искала да запомним това, както и положителните спомени. Никога няма да забравя колко отворена беше тя към обсъждането на нейната история и колко приветлива беше за моята помощ. Тя искаше да помогне на хората, като същевременно разпространи думата за своята история. За мен беше чест да го направя. RIP, скъпи приятелю; Липсваш ми и се усмихвам всеки път, когато мисля за теб.

Известната знаменитост почина от рак на шийката на матката и беше постъпила в хоспис преди смъртта си. Преди няколко седмици тя разкри, че има четири нови тумора и се нуждае от химиотерапия поради здравословните си проблеми.Маги Кори беше името на героя на Робин Григс в „Друг свят“.

От 1993 г. до 1995 г. Робин Григс изобразява Маги Кори в телесериала на NBC „Друг свят“. От май 1964 г. до юни 1999 г. програмата е създадена от Ирна Филипс и Уилям Дж. Бел и продължава 35 сезона с 8891 епизода. Първоначалната времева рамка за всеки епизод беше 30 минути, но в крайна сметка беше увеличена на 60 минути и накрая на 90 минути.

 Робин Григс

Това беше първият сериал, който се изправи срещу абортите, и също така беше първият, който доведе до кросоувър и отделни филми. Темата на шоуто също оглави класациите на Billboard. Григс, която е родена на 30 април 1973 г., започва кариерата си като Моли в бродуейския мюзикъл Ани и след това представя сериала на Nickelodeon Rated K. Робин Григс става известна, след като се появява в сериала на ABC One Life to Live през 1991 г. Тя се появява в шест епизода като Стефани Хобарт и е номинирана за награда за млад артист за изпълнението си.

Други произведения

Тя стана известна след участието си в ситкома на NBC Another World. Тя обаче беше уволнена от програмата през 1995 г. Когато се появи в Hard Copy, тя каза, че това е заради приятелството й с Джон Уейн Бобит. Тя твърди, че Джон е неин приятел, но продуцентите казаха, че възнамеряват да поемат ролята по различен път.

 Робин Григс

Когато я попитаха за опита си от работа в сапунени опери, тя каза, че това я е научило на много дисциплина и я е накарало да осъзнае, че може да играе всяка роля, като същевременно отделя време да разбере героя. Участвала е и във филми като Тежки наранявания, Отсъствието на светлина, Hellweek, Мъртви клоуни и други. Нейният съпруг Марк Уайли надживява Григс. Двойката се жени през 2013 г. и няма деца.

Популярни Публикации