Робърт Редфорд женен ли е? В личния му живот

Бракът на Робърт Редфорд отдавна предизвиква интереса на своите почитатели и последователи. Очарованието е разбираемо, като се има предвид статута на актьора ветеран като холивудски сърцеразбивач, който рядко прави заглавия за личния си живот. В резултат на това интернет е затрупан от запитвания дали Робърт Редфорд има жена и дали Робърт Редфорд е гей. Така,

Робърт Редфорд, женен ли е?

Редфорд се опитва да поддържа нисък профил в личния си живот. Въпреки това той поддържа спокоен брак с дългогодишната си съпруга Сибил Сагарс, мултимедийна екологична художничка, родена в Германия. Двойката се запознава в средата на 90-те и започва да се среща през 1996 г. Те се женят през юли 2009 г. в Хамбург, Германия, след тринадесет години ухажване. С едва 30 присъстващи гости църковният брак беше малко събитие. Франк Енгелбрехт, протестантски проповедник, служи на сватбата в Германия.

Събитието беше доста значимо за тях, каза той впоследствие пред The ​​Telegraph. Интересното е, че това беше втората сватба на Редфорд и съпругата му. Докато фактите за предишната връзка на партньора му и бившия му съпруг никога не са били оповестени публично, предишният брак на Редфорд го направи.Първият брак и съпруга на Робърт Редфорд

Първоначално Редфорд беше женен за Лола Ван Вагенен. Той се запознава с американския историк в Лос Анджелис в края на 50-те години, след завръщането си от пътуване до Франция. Двойката се споразумя незабавно и се ожениха на 12 септември 1958 г. Сватбата им се състоя в семейния дом на Вагенен и епископ Рей У. Гуилям служи. Четириетажната сватбена торта и златните свещи на масите за сервиране бяха акцентите на деня. Двойката най-накрая посрещна четири деца в семейството си след сватбата. Въпреки това бракът постепенно се влошава, докато кариерата на Редфорд тръгва нагоре.

В резултат на това семейната двойка прекрати своя 27-годишен брак през 1985 г. Излишно е да казвам, че и двамата продължиха живота си. Докато Редфорд се жени за настоящата си съпруга, която е с двадесет години по-млада от него, Вагенен се влюбва в Джордж Бърил. Те се женят през 2002 г. и оттогава са заедно.

Деца на Робърт Редфорд

Редфорд няма деца от втория си брак. Той обаче има четири деца по време на първия си брак. Скот Антъни Редфорд, първото дете на актьора ветеран с първата му съпруга, е роден през 1959 г. Скот трагично умира от синдром на внезапна детска смърт на възраст от два месеца. След катастрофата двойката посрещна три деца: момче и две дъщери. Шона Джийн, най-голямата им дъщеря, е родена през 1960 г.

Джеймс, известен като Джейми, се присъединява към семейството през 1962 г., докато Ейми Харт, най-малката им дъщеря, е родена през 1970 г. Шона се утвърждава като успешна художничка, докато Ейми следва стъпките на баща им. Тя преследва актьорско майсторство и се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително Сексът и градът, Прислужницата в Манхатън и Sunshine Cleaning.

Джеймс Редфорд, синът на Редфорд, става режисьор на документални филми. Той също така стартира The Redford Center през 2005 г. като екологичен активист. За съжаление той почина на 16 октомври 2020 г. от карцином на жлъчните пътища в черния дроб. Болката от смъртта на едно дете е неописуема. По-късно Редфорд изрази тъгата си в изявление за CNN. Джейми беше отдаден син, отдаден съпруг и отдаден баща. Съпругата на Джейми, Кайл, и двете им деца, Лена и Дилън, го надживели.

Популярни Публикации