Робърт Хам - биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак

Робърт Хам е американски режисьор, предприемач, редактор, продуцент, писател, фотограф, член на армията, оператор, партньор на знаменитост и медийно лице от Хонолулу, Хавай. Той е добре известен в нацията със своите изключителни филми, телевизионни предавания и документални филми.

Бързи факти

Пълно истинско име Робърт Хам.
Дата на раждане 18 декември 1982 г.
Възраст (към 2021 г.) 39 години.
Място на раждане Хонолулу, Хавай, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Стрелец.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
образование Дипломиране по Електронни медии.
Магистър по филмово и телевизионно производство.
Професия Актьор, продуцент, режисьор и медийно лице.
Училище/Колеж Магистърският колеж.
Университетът на Южна Калифорния.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия християнството.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 68 кг .

Възраст и ранен живот на Робърт Хам

Робърт Хам е роден в Хонолулу, Хавай, САЩ, на 18 декември 1982 г . Сега той живее в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Той е на 39 години (към 2021 г.). За основното си образование той посещава начално училище. През 2001 г. той се записва в „The Master’s College“, след като завършва гимназия. Той получава бакалавърска степен по електронни медии през 2005 г. Освен това през 2014 г. той е записан в Университета на Южна Калифорния, където получава магистърска степен по изящни изкуства във филмовата и телевизионна продукция. Той е работил в различни условия, за да събере необходимия опит, за да стартира своя собствена фирма.

Височина и тегло на Робърт Хам

Робърт Хам е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 68 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Робърт Хам

Робърт Хам

Робърт Хам Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Робърт Хам? Той прави много пари от различните си професии, които включват монтаж, режисура, продуциране, актьорство и много други. Според докладите той има нетна стойност от около 1-2 милиона щатски долара.

кариера

Робърт Хам е работил в различни среди и бизнеси. Започва работа като Final Cut Pro Editor в „Bizzaz Media“ през 2005 г. и напуска през 2006 г. Работи и като продуцент-режисьор в Obelisk Media за една година. Според докладите Робърт се присъединява към американската армия като щабен сержант през 2007 г. и служи в Афганистан една година. Робърт напусна американската армия през 2014 г., за да стане ръководител на видео продукцията в „All Warrior Network“. Хам е много талантлив режисьор, продуцент и монтажист, който работи в различни качества. Той е режисьор, монтажист, сценарист, продуцент и оператор, според официалната му биография в IMDB. Започва кариерата си като режисьор през 2005 г. с късометражния филм „An American Skidrow“. По-късно, през 2006 г., той режисира и продуцира късометражен филм, наречен „Road to Ramadi“.

Battleground, Generation Youtube, Frank Comes Home, The Pacific Soldier, Attack on the Fourth of July, The God Machine, Reborn и Sound the Bells бяха сред другите му усилия. През 2021 г. той режисира специалното телевизионно предаване „Songs of Service“. Той също така е създател и собственик на продуцентския бизнес HAMMR Productions.

Съпруга и брак на Робърт Хам

Коя е съпругата на Робърт Хам? Хам е надарен и интелигентен човек. Той беше романтично обвързан с Мелани Хам. За съжаление информацията за първата среща на двойката все още не е достъпна. Той и Мелани се ожениха на 22 януари 2006 г., според профилите му в социалните мрежи. Те възнамеряваха да прекарат остатъка от живота си заедно и отпразнуваха 15-ата си годишнина във великолепен стил през 2021 г.

Мелани Хам почина на 12 януари 2022 г. след продължителна борба с рака, според източници. Робърт обяви смъртта на съпругата си в профила си в социалните мрежи. Той остави и скръбно съобщение за жена си. Позволете ми да ви разкажа за Мелани Хам, добре познат YouTuber и DIY художник. Нейният официален канал в YouTube има значителна база от последователи.

Популярни Публикации