Робърт Едмънд Бър- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Робърт Едмънд Бър е баща на знаменитост и зъболекар от Съединените щати. Освен това Робърт Едмънд Бър е най-известен като баща на Бил Бър, американски стендъп комик и актьор.

Бързи факти

Пълно име: Робърт Бър
Пол: Мъжки
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: женен
Съпруга Линда Ан
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Религия християнството
деца 6
Нетна стойност N/A

Робърт Едмънд Бър Биография

Робърт Едмънд Бър е роден в Съединените американски щати и е гражданин на Съединените щати. Освен това малко се знае за действителната му рождена дата, местоположение, възраст, зодиакален знак, етническа принадлежност, родители, братя и сестри и ранен живот. Въз основа на професията му можем да предположим, че родителите му са го възпитали добре като дете.

Образование на Робърт Едмънд Бър

Що се отнася до академичната му кариера, Робърт все още не е направил публични своите академични пълномощия. Като го погледнете, изглежда, че той е добре образован човек, завършил известен американски университет.Височина, тегло на Робърт Едмънд Бър

Робърт има зелени очи и кафява коса. Освен това, този човек все още не е направил публично други статистики за тялото си.

  Робърт Едмънд Бър

Робърт Едмънд Бър (Източник: Pinterest)

кариера

Професионално Робърт беше зъболекар. Кариерата му е неизвестна. Той е и баща на комика, актьора и подкастъра Бил Бър.

Бил Бър започна в складове. Бил е и зъболекарски асистент. Започва комедийната си кариера в Ню Йорк през 1995 г. Оттогава издава комедийни албуми и промоции. Той също така е домакин на „Bill Burr's Monday Morning Podcast“. Появявал се е в радиопредавания и подкасти на комедианти. През 2008 г. той излъчи „Why Do I Do This?“ в Ню Йорк. „Emotionally Unavailable“, „Let It Go“, „You People Are All The Same“, „I’m Sorry You Feel That Way“ и „Walk Your Way Out“ са сред комедийните му албуми.

Crashing, New Girl, Pariah, Daddy's Home, The Jim Gaffigan Show, Kroll Show, Black or White, Maron, Zombeavers, Walk of Shame, The Heat, Stand Up Guys, Date Night, Twisted Fortune Той е написал 12 сценария и е продуцирал 9 филма . „F Is for Family“ на Netflix дебютира на 18 декември 2015 г. Walk Your Way Out е седмият едночасов сериал на Бил Бър за Netflix. Бил Бър е третият епизод от втория сезон на Crashing.

Paper Tiger дебютира в Netflix на 10 септември 2019 г. През декември 2019 г. той изигра Мигс Мейфийлд в The Mandalorian. Той ще бъде домакин на SNL на 10 октомври 2020 г. Неговият стендъп специален You People Are All Same и F Is for Family бяха първите оригинали на Netflix. През 2022 г. той ще режисира, ще напише сценария и ще играе в Old Dads. Netflix ще пусне „На живо в Red Rocks“ през 2022 г.

Той гласува за Ралф Нейдър през 2000 г. Освен това той каза на Forbes, че политическата коректност не решава проблеми като расизма, защото се фокусира върху думите, а не върху нагласите. Той казва, че има малко отношение към проблемите на банките и фармацевтичните компании.

Робърт Едмънд Бър Нетна стойност през 2022 г

Робърт все още не е получил никакви награди или признание в своята област. От друга страна, синът му Бил е получил номинации за творбите си, но не и награди. Номиниран е за множество награди, включително наградата Webby (2019), наградата Sunset Film Circle (2020), телевизионната награда OFTA (2021) и наградата Грами (2021).

Нетната стойност на Робърт не е известна. Той трябва да е печелил поне 1 490 на година като зъболекар. Неговият син, Бил, от друга страна, е стендъп комик, актьор и подкастър с нетно състояние от 12 милиона долара към октомври 2022 г.

Робърт Едмънд Бър Съпруга, брак

Робърт се жени за Линда Ан , дипломирана медицинска сестра. Двойката има шест деца от брака си и само две от имената им са открити: Бил и Робърт Бър младши. Бил също е стендъп комик, подкастър, актьор и писател. В момента този старец не е въвлечен в никакви спорове или слухове.

Популярни Публикации