Робърт Браун беше наказан за това, че е използвал дъщеря си за финансова изгода

Робърт Браун е баща на Мили Боби Браун, британска актриса и модел, най-известна с ролята си на Eleven с психокинетични и телепатични умения в драматичния сериал на ужасите Stranger Things на Netflix. В миналото Робърт е работил като агент по недвижими имоти в Обединеното кралство.

Бързи факти

Пълно име Робърт Браун
Първо име Робърт
Фамилия кафяво
Професия Баща на знаменитост
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Кели Браун
Без деца 4
Дата на раждане 1967 г

Брачен живот

Робърт се ожени за Кели Браун преди много време и те все още са заедно. За да свържат двата края, британската двойка емигрира в Испания и отваря ресторант. Мили им е родена в Испания. Те се върнаха в Обединеното кралство, когато Мили беше на четири години и живееше в Борнмът. Когато Мили беше на осем години, семейството се премести в Орландо, Флорида, с намерението да започне компания за избелване на зъби.

  Робърт БраунТой имаше различно виждане за Мили, отколкото за другите си три деца.

Робърт е баща на четири деца, които споделя с обожаващата си съпруга Кели. Мили е третото му дете след Пейдж, Ава и Чарли Браун. Тя е родена глуха с едното ухо и след дълги години на операция тя най-накрая губи слух в това ухо. Това обаче не й попречи да се изявява и в крайна сметка да стане известна. Робърт видя нещо различно в Мили от това, което видя в другите си три деца, и това беше нейната актьорска грешка. Мили, според Робърт, предпочита мюзикъли като Чикаго, Мулен Руж, Ани и Бъгси Малоун пред анимационни филми. Тя ще изпее песен. Той продължи, като отбеляза, че дъщеря му играе от самото начало.

Положиха всички усилия като родители да помогнат на дъщеря си.

Мили постигна огромен успех в ранна възраст, но триумфът беше споделен от родителите й, които жертваха всичко по пътя си, за да я подкрепят. Робърт записа Мили на сцена през уикенда, докато беше в Орландо, за да може да учи, танцува, играе и пее всяка събота. Потенциалът на Мили беше отбелязан от холивудски търсач на таланти, който каза, че тя има инстинкт, на който Робърт и Кели не могат да я научат и че тя може да го смеси с най-великите младежи в Холивуд. Чувайки такава висока похвала от тях, ги накара да се преместят в Лос Анджелис и да продадат всичко, което имат. Преди Мили да спечели огромна работа, те бяха пред фалит и преминаваха през финансова криза.

Тъй като нямаха пари, Робърт едва ли можеше да си позволи да заведе Мили на прослушвания и би го направил само при условие, че тя знаеше всичките й реплики. Попадането в такива трудни обстоятелства беше непоносимо за най-голямата им дъщеря Пейдж и семейството беше принудено да се върне в Англия, за да живее в дома на леля си. Всички в семейството бяха съсипани, особено Мили, която се страхуваше, че целта й да стане знаменитост е приключила.

Въпреки липсата на увереност, тя продължи да се явява на прослушване. По-късно тя се яви на прослушване за Stranger Things, където трябваше да плаче, и актьорската й игра беше толкова истинска и сурова в момента, че тя успя. Робърт и семейството му се завръщат в Съединените щати скоро след това. Мили трябваше да подстриже косата си за работата си и Робърт и Кели първоначално бяха скептични, но в крайна сметка тя ги убеди, като им каза

Пич, расте отново. Всичко е наред.

Тя стана известна, след като се появи в Stranger Things и оттогава получи големи роли.

  Робърт Браун

Той влезе в новините, когато поиска пари от агенции

През 2016 г. Робърт влезе в заглавията, когато поиска пари от агенции, за да подпише с 12-годишната си дъщеря. След пробивната поява на дъщеря му в Stranger Things, агентите се стекоха да я подпишат. С повишеното й търсене се разчу, че той иска до 100 000 долара за подписване с дъщеря си. Според The ​​Hollywood Reporter, източници от пет отделни агенции посочиха, че Робърт, известен също като Боби, е поискал голямо парично плащане за подписването с Мили, като два източника разкриват, че сумата е 100 000 долара.

Той и съпругата му бяха наказани, че използват дъщеря си за финансова изгода.

Хънтър Ехо беше разпитан за поддържането на Мили по време на сесията си на живо в Instagram през юли 2021 г. Той продължи да описва своите твърдения за сексуални преживявания с Мили. Над това той направи изненадващо съобщение, разкривайки, че родителите на Мили са му позволили да живее с Мили в продължение на осем месеца. Феновете бързо реагираха, критикувайки ги, че са позволили на тогавашната им 16-годишна дъщеря да живее с техния тогава 20-годишен мъж в продължение на осем месеца. Те също бяха наказани, че пренебрегват дъщеря си и я използват за финансова изгода. Семейство Браун обаче запази мълчание по темата, въпреки че екипът на Мили заплаши Хънтър със съдебни действия.

Впоследствие Хънтър премахна своето видео в TikTok, в което се извини за грубите си думи. Във видеото си той каза, че не се гордее с това, което каза, което прозвуча невероятно незряло и гадно. Той също така се извини, че е направил предаване на живо в мрежата, като каза, че това се отразява зле на семейството му, него самия и приятелите му.

Популярни Публикации