Роб Пелинка - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Роб Пелинка е известен изпълнителен директор на НБА, адвокат, спортен агент и бивш колежански баскетболист от Лейк Блъф, Илинойс. Университетът на Мичиган го назначи. Пелинка получава своята докторска степен по право с отличие през 1996 г. Той отбелязва множество върхове в сезона и кариерата си. Знайте всичко за Роб Пелинка - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Истинско име Робърт Тод Пелинка младши
Известен като Спортен изпълнителен директор
Възраст 50-годишен
рожден ден 23 декември 1969 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 6 фута 6 инча (1,98 м)
Тегло прибл. 91 кг (200 паунда)
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса 22 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 9,5 (САЩ)
деца да
Съпруга/съпруга Кристин
Нетна стойност прибл. млн. (USD)

Биография на Роб Пелинка

Роб Пелинка е роден на 23 декември 1969 г. В момента е на 50 години. Неговата зодия е Козирог. Той е роден в Съединените американски щати. Той е американски гражданин със смесен етнически произход. Името на баща му е Робърт Тод Пелинка, старши, бивш треньор по баскетбол в гимназията, който го е научил на основите на баскетбола. Що се отнася до образованието, той става гимназиален All-American баскетболист в Lake Forest High School.

Височина и тегло на Роб Пелинка

Той е висок 6 фута 6 инча или 1,98 метра или 98 сантиметра. Той тежи приблизително 91 кг или 200 паунда. Очите му са тъмнокафяви, а косата му е кафява. Освен това е фитнес маниак. Той е с размер на обувката в САЩ 9,5.кариера

Роб Пелинка е представлявал много играчи, които са били топ 14 избрани от драфта на НБА през 2003 г. Пелинка беше обявена и за стипендиант на годината на NCAA за 1993 г. Уолтър Байърс.

Нетната стойност на Роб Пелинка ПРЕЗ 2022 г

Към 2022 г. нетната стойност на Rоb Elnka се оценява на около 30 милиона долара. Той направи по-голямата част от парите си, докато работеше като агент. hе thе G оf the Lо ngеlе Lаkеr, hе wеаlth erestеd to nсrеае a lоt n thе next fvе uеаr.

Съпруга и брак на Роб Пелинка

Той се ожени с жена на име Кристин. Двойката също е благословена с деца и се наслаждава максимално на семейния си живот.

Популярни Публикации