Роб Ханрахан, водещ на новини, почина на 60-годишна възраст

Роб Ханрахан, бивш водещ на новините по CBS 21, почина наскоро на 60-годишна възраст. CBS 21 каза в изявление,

Постиженията на Роб в CBS 21 и невероятните връзки, които създаде с всички в станцията, са неизброими. Той много ще липсва.

Причината за смъртта на Роб Ханрахан

Роб Ханрахан почина на 3 юли 2022 г., но причината за смъртта все още не е ясна. Ханрахан обяви пенсионирането си през февруари 2021 г., позовавайки се на необходимостта да даде приоритет на здравето си и да прекарва повече време със семейството си. Роб преживя инфаркт през 2020 г., който почти го уби. Той също така сподели опита си с публиката, като каза, че това е удивително и променящо живота събитие. Той продължи,Въпреки че телевизионните новини винаги са били и винаги ще бъдат част от това, което съм, осъзнавам, че е време да направя крачка назад. Ще ми липсват всичките ми приятели и колеги от CBS 21 и ги уверявам, че няма да си тръгна. Все още съм на пазара, съпругата ми Стейси все още е прогнозата на времето и CBS 21 винаги ще бъде моята станция.

  Роб Ханрахан

Потребителите на Twitter отдават почит

Роб Ханрахан стана известен като телевизионен журналист през годините. Когато новината за смъртта му се разпространи, Twitter беше залят от почит:

Ханрахан е оцелял от сина си, дъщеря си и съпругата си Стейси, дипломиран моряк с петдесеттонен лиценз за капитан/капитан от Бреговата охрана на Съединените щати.

Всичко за Роб Ханрахан

Роб Ханрахан, който е роден на 11 април 1962 г., започва кариерата си в WFOR-TV, притежавана и управлявана от CBS станция в Маями, Флорида. В продължение на четири години той и Маги Родригес са водещи на предаването. Преди това Ханрахан е работил като водещ на новини в WHP-TV, станцията на CBS в Харисбърг, Пенсилвания. От 1996 до 2003 г. работи като водещ в WABC-TV. Започва като съ-водещ за сутрешните и обедните предавания на Eyewitness News с Нанси Лу. През 1997 г. той е издигнат да участва заедно с Роз Ейбрамс в 5 p.m. на WABC. излъчване, замествайки Грег Хърст.

Той беше член на обновяването на сутрешното предаване на WABC-second TV, в което той и Лори Стоукс наследиха Лу и Дейвид Ъшери като сутрешни водещи. Станцията претърпя различни корекции и Ханрахан беше заменен в ранните вечерни новинарски емисии от Даяна Уилямс. Впоследствие Роб започна да пуска котва само през уикендите.

  Роб Ханрахан

Роб също е работил за WSVN-TV и WHTM-TV и започва кариерата си в новините в KODE-TV в Джоплин, Мисури. Той остава в CBS 21 в продължение на единадесет години, отразявайки значими събития и организирайки кметства по теми като легализирането на марихуаната и увеличаването на минималната заплата. Носител е на няколко радио и журналистически награди. През 2006 г. Ханрахан и новинарският екип на CBS получиха Национална награда Едуард Р. Мъроу за отразяването на стрелба на международното летище в Маями.

Популярни Публикации