Роб Естес и съпругата му Ерин са женени повече от десетилетие - Ето един поглед към семейния им живот

Роб Естес, най-известен с ролята си на Кайл Макбрайд в двореца Мелроуз, се ожени за втората си съпруга Ерин Болте през 2010 г. Двойката все още е силна след повече от десетилетие брак.

Любовната история на Естес и Болте

Преди Естес и Болте да се срещнат, 57-годишният актьор се жени за колежката си от Мелроуз Палас Джоузи Бисет. След развода си с Бисет, актьорът отиде на сляпа среща с Болте. Болте каза пред Orange County Register, че техни общи приятели са ги запознали. Когато Естес срещна бъдещата си съпруга, той остана в къщата на сестра си в Сан Клементе. Двамата се ожениха през 2010 г. и живеят щастливо досега.

 Ръсел Питърс

Ръсел Питърс Роб Естес

Роб Естес

Кланът Естес

След като се преместиха от Санта Моника в Сан Клементе и Сиатъл след брака си, двойката най-накрая се установи в Сан Клементе, Ориндж Каунти, Калифорния - главно в името на децата си. Естес, който обожава децата си, избра Сан Клементе за отличните училища на сина си Мейсън.

Спокойната атмосфера и приятелският квартал привлякоха двойката заедно с училищата. Двойката обича да прекарва време един с друг и с децата си. Болте дори заяви, че нейният идеален ден би включвал ходене на плажна пътека - което също е идеалният ден за актьора, допълнен със суши като семейство през нощта.

Болте е всеотдайна майка, чийто любим актьор е нейният съпруг. Всяка вечеря двойката е решена да прекарва време със семействата си. След като беше уморен цял ден, актьорът от двореца Мелроуз каза, че се радва да се събира като семейство вечер. С правилото за „без електроника“ по време на вечеря, сплотеното семейство Естес се радва да вечеря заедно всяка вечер.

Актрисата от Silk Stalkings е майка на три деца, двама сина и една дъщеря. Мейсън и Мая, най-големите му деца, са от първия му брак с Бисет. Макай, най-малкият му син, е от втората му и настояща съпруга Болте.

Estes не е нов в социалните медии. В Instagram той публикува за съпругата и децата си, като дава възможност на последователите си да надникнат в идеалното му семейство.

Популярни Публикации