Роан Джоузеф Бронщайн - син на Шарън Стоун (американска актриса)

Роан Джоузеф Бронщайн е син на Шарън Стоун. Той е 20-годишен актьор, роден в Тексас, САЩ. Той е добре известен с песента си „What about Love?“ Появява се в телевизионни сериали като „Entertainment Tonight“ и „Biography“.

Бързи факти

Пълно име Роан Джоузеф Бронщайн
Първо име Роан
Презиме Джоузеф
Фамилия Бронщайн
Дата на раждане 22 май 2000 г
Възраст 21 години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Тексас
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Фил Бронщайн
Баща професия журналист и редактор
Име на майката Шарън Стоун
Професия майка Актриса, продуцент и бивш модел
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп зодия Близнаци
Братя и сестри Куин Кели Стоун и Лейрд Вон Стоун
Височина 172 см

Шарън Вон Стоун е негова майка.

Шарън, холивудската дива, е родена на 10 март 1958 г. Тя е известна американска актриса, филмов продуцент и бивш моден модел. Шарън прави дебюта си в киното през 1980 г., след като се появява в няколко рекламни и телевизионни реклами. Дебютният й филм „Спомени от звезден прах“ беше комедийна драма.

След това тя се появява в някои филми, включително Непреодолими различия, Мина на цар Соломон, Студена стомана, Екшън Джаксън, Над закона и други. Тя беше номинирана за първата си награда Златен глобус за най-добра актриса във филмова драма и Оскар за най-добра актриса.Шарън спечели два допълнителни Златни глобуса за работата си във филми като The Mighty и The Muse. Тя също беше добре известна с известните си телевизионни изяви като War and Remembrance If These Walls Could Talk и така нататък. Тя беше отличена и номинирана за различни награди и отличия за забележителното си представяне във филми. С нейния триумф дойдоха много критики и проблеми. Тя се омъжи за филмовия продуцент Майкъл Грийнбърг през 1986 г., преди да се омъжи за Фил и те се разведоха през 1990 г. Тя имаше множество гаджета и беше сгодена за различни хора. Накрая тя се омъжи за Фил Бронщайн през 1998 г.

Братя и сестри и родители

На 14 февруари 1998 г., Свети Валентин, родителите му се женят. Шарън Стоун и Фил Бронщайн осиновиха Роан като свой син. Шарън е известна холивудска дива, а баща му Фил е писател и редактор от САЩ. Те бяха зашеметяваща известна двойка. Те винаги са искали да разширят семейството си и да имат дете.

За съжаление Шарън имаше много спонтанни аборти; след дълго обсъждане двойката избра да осинови дете. Най-накрая през 2000 г. те осиновяват син. На 22 май 2000 г. той е роден в Тексас в семейството на юноши.

Шарън и Фил го осиновиха, когато беше само на седмица.

Шарън и Фил нарекоха своя малък вързоп радост Роан Джоузеф Бронщайн, когато го доведоха у дома. Смята се, че Роан е красивият малък Буда на Стоун и зеницата на окото на нейния съпруг. Роан има двама братя, Куин Кели Стоун и Лейрд Вон Стоун, които майка му впоследствие осинови. От втория брак на баща си той има още двама полубратя и сестри.

Раздяла на прекрасната двойка

Фил и Шарън направиха прекрасна известна двойка. Те имаха красиво семейство, включително син Роан. Те изглеждаха чудесно щастливо семейство, докато нещата не започнаха да се разпадат и двойката реши да се разведе. Техният развод е финализиран на 29 януари 2004 г., след шест години брак. Непреодолимите разногласия, според Бронщайн, са причината за подаване на молба за развод.

След развода си двойката имаше съвместно попечителство над сина си Роан. По-късно съдът присъди на Роан пълен контрол, тъй като съдията счете, че баща му може да му осигури по-стабилна среда. Шарън осинови двама сина през 2005 и 2006 г., докато Фил се ожени за Кристин Бордърс през 2006 г. и сега има две деца с нея.

Неразрушимата връзка между майка и син Роан Джоузеф Бронстейн и неговата майка Шарън Стоун.

Дори след като баща му получи попечителството над Роан, той изглежда по-близък с майка си, тъй като редовно се вижда с майка си на събития и изложби. Шарън продължава да пише за детето си и изразява гордостта си от това, което то става. Шарън се опитва усилено да поддържа силна връзка с детето си. Роан обожава майка си, поради което подписа петиция за промяна на името му от Роан Джоузеф Бронщайн на Роан Джоузеф Бронщайн Стоун.

Нетната стойност на Роан Джоузеф Бронщайн през 2022 г

Нетната стойност на Roan в момента не е известна. Има известно време, преди да започне професионална работа. Въпреки това, неговата майка, Шарън Стоун, има значителна нетна стойност от 60 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации