Ro Fights- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Ро Малабанан е базиран в Лусена Сити, Филипините ММА боец, художник по жиу-джицу, медийно лице, треньор по бокс и онлайн знаменитост. Той е известен състезател по ММА и жиу-джицу, който е печелил няколко състезания. Освен това той обучаваше хора на други места. Той казва в акаунтите си в социалните мрежи, че е научил много деца и младежи как да се предпазват в опасни обстоятелства.

Бързи факти

Пълно рождено име Ро Малабанан.
Възраст (към 2022 г.) 44 години.
Родно място Лусена Сити, Филипините.
рожден ден 1978 г.
Националност Филипино-американец.
образование Завършил гимназия.
Училище / колеж Частно училище в Америка.
Етническа принадлежност азиатски.
Религия християнството.
Сегашен адрес Ню Йорк, САЩ.
Нетна стойност (към 2022 г.) 2 милиона щатски долара (приблизително).
Височина (прибл.). Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.). В килограми: 81,6 кг

Възраст и ранен живот на Ro Malabanan

Ро Малабанан е роден в 1978 г , при родителите си в Лусена Сити, Филипините. Той е само на девет години, когато семейството му емигрира в Ню Йорк, САЩ. Малабанан е на 44 години (към 2022 г.). Основното си образование получава в частно училище във Филипините. Малабанан посещава реномирана институция за допълнителни проучвания, след като емигрира в Съединените щати. Той каза в публикация в Instagram, че не се е интересувал от академичните среди от ранна детска възраст и е напуснал колежа.

Височина и тегло на Ро Малабанан

Ро Малабанан е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 81,6 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ро Малабанан

Нетната стойност на Ро Малабанан

Колко е нетната стойност на Ро Малабанан? Малабанан и семейството му се радват на охолен начин на живот. Открихме, че той е публикувал множество снимки от пътувания в профила си в Instagram, демонстрирайки, че се наслаждава максимално на живота си. Освен автомобилната си колекция, той има и скъп квадроциклет. Той разкри малко за своя стилист и етикетите на дрехите, които носи. Той извлича максимума от парите си, като обучава кандидатите по ММА, бокс и жиу-джицу. Действителната му нетна стойност е неизвестна, въпреки че някои онлайн сайтове изчисляват, че той струва милиона USD (приблизително).

кариера

Още от гимназията Ро Малабанан не се интересуваше от академичните среди. След това започва да тренира с личен треньор бразилско жиу-джицу и смесени бойни изкуства. Спомена също, че е участвал в различни турнири и е получавал медали. Boston Open Gi – сребро (лилав колан) Masters 2, No-Gi Pan American – злато (лилав колан), No-Gi World Championship – злато (лилав колан) Masters 2 и други са сред неговите постижения.

Според профила му в IG той също е амбициозен актьор, който е работил като каскадьор в редица филми. Открихме, че той е бил учител по бойни изкуства в Kano Martial Arts в Ню Йорк в продължение на много години, след като разгледахме акаунта му в социалните медии. Той обучаваше ученици на ММА и ги подготвяше да се състезават в различни състезания. Той също така има черния колан на Марсело Гарсия.

Ро Малабанан Приятелка и запознанства

С кого се среща Ро Малабанан? Малабанан е успешен бизнесмен. В профилите си в социалните мрежи той е публикувал много информация за професията и семейството си. Освен това страницата му във Фейсбук е пълна със снимки на негови ученици и приятели по ММА. Що се отнася до съпругата му, той никога не е признавал любовния си живот или приятелката си. Той никога не е публикувал снимка на гаджето или съпругата си в социалните мрежи.

Възможно е да не е женен в момента и да се наслаждава на необвързания си живот. Не знаем дали е женен или не поради неточна информация. Веднага щом стане възможно, точна информация за семейния му живот ще бъде включена на страницата му.

Популярни Публикации