Ritu Arya- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Риту Аря е добре известна английска актриса и барабанист от индийски произход. Тя стана известна с ролята си на д-р Меган Шарма в британската сапунена драма Doctors. Тя също беше номинирана за Британска награда за сапунка за работата си в шоуто. Сред другите й забележителни роли е нейният образ на Flash в телевизионния сериал Humans. Тя постига международно признание като Лила Питс в оригиналния сериал на Netflix The Umbrella Academy, който все още е в производство. Знайте всичко за Биография на Риту Аря, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Истинско име Риту Аря
Псевдоним Риту
Известен като актриса
Възраст 27-годишен
рожден ден 17 септември 1993 г
Родно място Индия
Знак за раждане Парчета
Националност Индийско-американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 33-27-38 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. милиона (USD)

Риту Аря Биография

Риту Аря е родена на 17 септември 1993 г. Жена е на 27 години. Тя е от индийско-американски произход и е от смесен етнически произход. Риту е роден в Съединените американски щати. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието тя е доста добре образована. Аря получава бакалавърска степен от университета в Саутхемптън и се обучава в Оксфордското училище по драма. Нейният астрологичен знак е Парчета.

Височина и тегло

Риту стои на 5 фута 5 инча или 1,65 м или 165 см. Тя тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Тя притежава зашеметяващи тъмнокафяви очи и черна катран коса. Телосложението й е 33-27-38 инча на дължина, ширина и височина. Тя носи чашка сутиен 32 C.кариера

Ritu Arya беше номиниран за наградата British Soap Award за 2017 г. за най-добър новодошъл. През 2014 г. тя се появява като гост-звезда в телевизионния сериал на Шерлок. През 2019 г. Аря участва във филма „Последната Коледа“ като Джена. Следващата роля на Аря ще бъде във филма на Netflix Red Notice.

Нетната стойност на Риту Аря през 2022 г

Очакваната нетна стойност на Ritu Arya е повече от милиона към 2022 г. (USD). Основният й източник на доходи е актьорството. За първи път тя спечели известност с ролята си на психиатър д-р Меган Шарма в британската сапунена драма Doctors.

Ritu Arya гадже и срещи

Риту Аря вече е необвързана и силно фокусирана върху работата си. Всъщност тя не е споменавала предишните си романтични връзки.

Популярни Публикации