Ritika Sajdeh- Wiki, биография, възраст, височина, гадже, кариера, нетна стойност

Ритика Сайдех е професионален индийски спортен шеф. Ritika Sajdeh е смятана за съпруга на Rohit Sharma, един от най-ценните играчи на крикет в Индия. Тя е треньор на съпруга си с всички негови турнири, обиколки и т.н. Разгледайте повече за Ritika Sajdeh Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Ритика Сайдех
Дата на раждане 21 декември 1987 г
Възраст 34 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 4
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия спортен мениджър
Държава Индия
Височина 5 фута 3 инча (1,60 м)
Тегло 55 кг
Семейно положение женен
Женен Дата 13 декември 2015 г
Съпруг Рохит Шарма
Нетна стойност 94 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Мумбай, Махаращра, Индия
Националност индийски
Етническа принадлежност азиатски
Религия индуски
баща Боби Сайдех
Майка От Sajdeh
Братя и сестри Кунал Садждех
деца Самайра Шарма
Twitter Ritika Sajdeh Twitter
Instagram Ритика Саджде в Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Ritika Sajdeh Биография, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Ритика Саджде? Ритика е родена на 21 декември 1987 г. От сега е на 34 години. Роден е Мумбай, Махаращра, Индия . Следователно тя има индийско гражданство. По същия начин, Стрелец е нейният хороскоп. Bobby Sajdeh (баща) и Tina Sajdeh са родени от родители (майка). Тя също има собствен приятел, името на Kunal Sajdeh. Ритика е трудолюбив и любящ гражданин от детството си що се отнася до нейното отношение. Тя се радва и е страстна за котенцата и домашните любимци. Нейните интереси включват също къмпинг и разнообразни преживявания във водните спортове.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Ritika Sajdeh? Ритика балансира при На височина 5 фута 3 инча . Тя все още има зашеметяващи кафяви очи и естествено черна коса. Неговият софтуер пасва добре на неговата елегантност. Тя тежи около 55 кг по същия начин. Към момента няма такива размери на тялото.  Ритика Сайдех

Ritika Sajdeh със семейството си Източник: Instagram

Нетна стойност на Ritika Sajdeh и социални медии

Каква е нетната стойност на Ritika Sajdeh? Ритика участва в сайтовете за социални мрежи Instagram и Twitter. В профила си в Instagram @ritssajdeh тя има 2 милиона фенове. По същия начин тя е в Twitter с 222,6 000 последователи в акаунт под името @ritssajdeh. Тя дори публикува акаунтите си в социалните мрежи с последователите си по различно време.

Не се споменават данни или отчети за приходите на Ритика. Въпреки това, тя трябва да има респектиращи приходи, тъй като взема предвид професията си. Според няколко онлайн уебсайта, Нетното състояние на Ritika Sajdeh е около 94 милиона долара към октомври 2022 г . Това е здравословен приход. Друга информация за собствеността или друг вид собственост, принадлежаща на обществеността, се пази поверителна.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тя работи в мениджърска фирма, управлявана от нейния братовчед, брат Бънти Сачдева, веднага след дипломирането си като спортист. Cornerstone Sports and Entertainment беше мотото на компанията. Тя отговаряше за корпоративния аспект на спортната индустрия. В работата си тя отговаряше за всичко извън сектора или в чужбина за своите спортни клиенти. Тя отговаряше за планирането на игрите на своите клиенти, договорите и други промоционални дейности.

Тя е важна част от предприятието години по-късно. Като ключ към компанията, те имат възможността да наблюдават най-важните знаменитости. В работата, която й беше поверена, тя все пак се стараеше да даде своя принос. Но трудолюбивият й характер не й позволи да се откаже. Не винаги й беше удобно. Тя работи с един от най-добрите спортисти до момента. За великите индийски играчи по крикет тя е имала шанса да работи за Юврадж Сингх, Харбхаджан Сингх, Ирфан Патан и няколко други.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Ritika Sajdeh? Ритика е омъжена за Рохит Шарма от Indian Cricketer. През 2008 г. двойката се срещна за първи път на снимки за Reebok. По това време Рохит беше нов в подкрепата и стрелбата, въпреки че Ритика, Юврадж Ракхи, на шега го помоли да стои далеч от сестра си. Рохит не знаеше коя е била Ритика в момента. По-късно двама от тях се запознават след няколко срещи по различни поводи на работа. Ритика официално започна да управлява Рохит скоро след своя приятел.

Не след дълго връзката им се разраства и двамата започват да се срещат. Приятелството им от останалата част на планетата обаче не беше загадка. На 13 декември 2015 г., след шест дълги години връзка, Ритика и Рохит завързаха възлите си. В хотели Taj Lands в Бандра Уест те се ожениха. Самайра, родена през 2018 г., също има красиво дете.

Факти

  • Ritika Sajdeh е професионален индийски спортен шеф.
  • Ritika Sajdeh е смятана за съпруга на Rohit Sharma, един от най-ценните играчи на крикет в Индия.
  • Ритика е омъжена за Рохит Шарма от Indian Cricketer.
  • През 2008 г. двойката се срещна за първи път на снимки за Reebok.

Популярни Публикации