Рис Ифанс, представен като Сер Ото Хайтауър в Къщата на дракона

В House of the Dragon на HBO актьорът Рис Ифанс играе ролята на сир Ото Хайтауър. Сер Ото Хайтауър, Ръката на краля, е главният съперник на принц Деймън Таргариен в поредицата и играе важна роля. Ифанс, който изпълнява интригуващата роля, е известен уелски актьор, участвал във филми като Notting Hill и The Amazing Spider-Man.

Дебютът на House of the Dragon се състоя на 21 август 2022 г. с до голяма степен положителни отзиви от рецензенти и публика. Премиерата на втория епизод ще бъде на 28 август 2022 г. Продължете да четете, за да научите повече за актьора Рис Ифанс и неговата роля в House of the Dragon.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Rhys Ifans (@rhys_ifans_welsh_actor)Рис Ифанс участва в редица запомнящи се филми.

Рис Ифанс е роден в Хавърфордуест, Уелс, на 22 юли 1967 г. в семейството на Бети-Уин и Юруин Евънс. Родителите му също са били педагози. Ифанс е израснал в уелския окръг Пембрукшър. Ифанс се интересува от представления от ранна възраст и се предполага, че посещава уроци по актьорско майсторство в Theatr Clwyd. Впоследствие завършва училището за музика и драма Гилдхол в Лондон.

 Рис Ифанс

Рис Ифанс започва кариерата си в театъра. Той експериментира с телевизията, преди да се премести в киното, участвайки в комедийните предавания Spatz, Trial & Retribution и Screen Two. Той спечели известност като Спайк във филма на Джулия Робъртс и Хю Грант Notting Hill, който обикновено се смята за един от най-известните романтични комедии на всички времена. Той е участвал в редица известни филми през годините, включително The Amazing Spider-Man, Hannibal Rising и The Phantom of the Opera, за да споменем само няколко.

Сер Ото Хайтауър, изигран от Рис Ифанс в предисторията на „Игра на тронове“ „Къщата на дракона“, е сложен персонаж. Хайтауър пое поста Ръка на краля, когато Баелон Таргариен умря. Alicent Hightower, дъщерята на Hightower, е друг сложен герой, който вероятно ще бъде един от основните антагонисти на шоуто. Разгорещеното съперничество на Хайтауър с принц Деймън Таргариен е един от най-очарователните компоненти на сюжета. Зрителите на House of the Dragon може да очакват Ifans да произведе грандиозно представяне.

Повече информация за House of the Dragon на HBO

Сюжетът на House of the Dragon се развива векове преди събитията от Game of Thrones и се фокусира върху ужасяващата гражданска война на Таргариен. Следното е официалното резюме на HBO за шоуто:

Управлението на дома Таргариен започва: Домът на дракона, предисторията на Игра на тронове, е тук. Базиран на „Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът обхваща разказа за къщата Таргариен 200 години преди събитията от „Игра на тронове“.

 Рис Ифанс

„Наследниците на дракона“, първият епизод от дългоочакваната програма, дебютира на 21 август 2022 г. и зрителите оцениха високо визуалните качества, сценария и изпълненията на изпълнителите на шоуто. Сред ключовите членове на актьорския състав са Ема Д’Арси, Пади Консидайн, Мат Смит, Рис Ифанс, Оливия Кук и Емили Кери. House of the Dragon се предлага на HBO Max.

Популярни Публикации