Рики Смайли- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, деца

Рики Смайли е стендъп комик, телевизионен водещ, радио личност, актьор и присъствие в социалните медии от Съединените щати. Рики Смайли е добре известен с това, че е домакин на сутрешното шоу на Рики Смайли. По същия начин стендъп комикът натрупа значителна база от фенове в социалните медии. Знайте всичко за Рики Смайли- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, деца

Бързи факти

Пълно име: Рики Смайли
Дата на раждане: 10 август 1968 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Професия: Американски стендъп комик, телевизионен водещ, радио личност, актьор и личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Алабама
Националност американски
Майка Каролина Смайли Лестър
Братя и сестри (1) Сега Smiley.
деца (6) D’Essence, Brandon, Malik и Aaryn

Биография на Рики Смайли

Рики Смайли е роден на 10 август 1968 г. в Бирмингам, Алабама, Съединени американски щати. Освен това в момента стендъп комикът е на 53 години. Освен това известният стендъп комик е от американска националност и е роден под зодия Лъв.

По отношение на образователната история на известния комик, той е роден на Каролина Смайли Лестър. Отгледали го баба му и дядо му. По същия начин, никаква информация за баща му не е достъпна в интернет. Освен това, когато става дума за братя и сестри, той има едно на име Карон Смайли. Допълнителна информация за семейството му липсва. Образователното досие на Рики Смайли разкрива, че той първо е посещавал гимназия Woodlawn. По същия начин той се записва в университета Tuskegee веднага след като завършва гимназия. Освен това има бакалавърска степен по английски език от държавния университет на Алабама.Височина и тегло

Един стендъп комик е елегантен джентълмен. По същия начин, когато става дума за физическия му ръст, той е висок 6 фута и тежи 78 кг. Освен това той има черни очи и коса.

кариера

Рики Смайли е известен стендъп комик, актьор, телевизионна личност и знаменитост в социалните медии от Съединените американски щати. Освен това той стана известен като водещ на национално синдикираното шоу Rickey Smiley Morning Show. Smiley беше домакин на програмата ComicView на BET през 2000 г. Той беше включен в Showtime at the Apollo, Def Comedy Jam на HBO, Snaps на HBO, The Nashville Network, Uptown Comedy Club и Comic Escape. В стендъп изпълненията си той често изобразява измислени герои, като Бърнис Дженкинс.

Smiley поема ролята на домакин на сутрешното шоу за KBFB в Далас, Тексас, през април 2004 г. Шоуто включва шеговити разговори, новини, информация и най-новата хип-хоп музика. Smiley подписа сделка със Syndication One (синдикиран радио клон на Radio One) през 2008 г. за разширяване на шоуто в международен план. По същия начин някои масови градски радиостанции в момента излъчват шоуто.

Освен това той е издал много комични мелодии. Няколко от тези мелодии, като Roll Tide, са базирани на негови скици. В допълнение, този филм включва неговия герой на селяния Бъфорд и песента We Miss Robert. Той също се появява във „Всичко за Бенджамин“ като информатор за героя на Ice Cube, Snitch Mitch. Освен това той стана известен с шеговитите си обаждания. Погребан жив, Ела, чичо Мелвин и Чърчс са само някои от измамните обаждания.

Рики Смайли Нетна стойност и награди

Що се отнася до признанията на комика, той наскоро спечели наградата Маркони за 2017 г. от Националната асоциация на радио- и телевизионните оператори за най-добра мрежова личност. По същия начин неговото шоу беше номинирано за награда за визия през 2014 г. Що се отнася до нетната му стойност, комикът несъмнено е направил значителни пари през цялата си кариера. Рики има нетна стойност от 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Rickey Smiley Съпруга, брак, деца

Той е ерген, откакто с бившата му жена се разведоха. В момента е необвързан. D’Essence, Brandon, Malik и Aaryn са негови биологични деца, докато другите деца се твърди, че са осиновени. По същия начин обаче Той е задържал информация относно съпругата си и техния развод. В едно от интервютата си той твърди, че не иска да влиза в никакви връзки.

Популярни Публикации