Рийд Пол Джобс - Биография, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина, кариера

Рийд Пол Джобс е известен син на знаменитост в Съединените щати. Рийд Пол Джобс е единственият син на Стив Джобс, американския бизнес милиардер, инвеститор, индустриален дизайнер и медиен магнат, и съпругата му Лорън Пауъл Джобс.

Бързи факти

Пълно име Рийд Джобс
Дата на раждане 22 септември 1991 г
Възраст 30 години
Хороскоп зодия Дева
Късметлийско число 6
Щастлив камък Сапфир
Щастлив цвят Зелено
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Козирог
Пол Мъжки
Професия Медицински изследовател, известно дете
Държава елен
Семейно положение единичен
Цвят на очите кафяво
Родно място Калифорния
Националност американски
образование Стандфордски университет (диплома по медицина)
баща Стийв Джобс
Майка Лорън Пауъл Джобс
Братя и сестри Три (две биологични сестри Ерин и Ив; една полусестра Лиза Бренън-Джобс)

Възраст и ранен живот на Рийд Пол

Рийд Пол Джобс е на 29 години и е роден на 22 септември 1991 г. Той е Дева и е роден в Калифорния. По отношение на семейството му баща му е Стивън Пол Джобс, а майка му е Лорън Пауъл. Той също има две биологични братя и сестри, Ерин (родена през август 1995 г.) и Ив (родена през 1998 г.). Той също има полусестра, Лиза Бренън-Джобс, от страна на баща си.

Рийд получава името си, когато баща му, Стив Джобс, прекарва семестър в колежа Рийд. По отношение на образованието си, той посещава университета в Станфорд. Там той изучава рака. Той избра да продължи това търсене, след като загуби баща си от тази смъртоносна болест. Има и медицинска степен от Станфордския университет.Височина тегло

Рийд Пол е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Рийд Пол Джобс

Рийд Пол Джобс (Източник: Google)

Нетната стойност на Рийд Пол

Няма налична информация за нетната му стойност. По отношение на нетната стойност и печалбите на родителите му, майка му (Лорън Пауъл Джобс) се смята, че струва около 19 милиарда долара към септември 2022 г. По същия начин, когато баща му почина през септември 2011 г. той имаше нетна стойност от почти 7 милиарда долара.

кариера

Пол Джобс е най-известен като единствения син на Стив Джобс, американския бизнес милиардер. Въпреки че няма данни за професионалния му живот, е известно, че работи в областта на медицината. Говорейки за работата на баща си, Стив Джобс също е индустриален дизайнер, инвеститор и собственик на медии.

Покойният му баща също беше председател, главен изпълнителен директор (CEO) и съосновател на Apple Inc. Добре известната фигура също беше председател на Pixar, основен акционер и член на борда на директорите на Walt Disney Company. Баща му също беше основател, председател и главен изпълнителен директор на компанията. По същия начин майка му е богата наследница от Съединените щати. Лорън Пауъл Джобс е предприемач, главен изпълнителен директор и създател на Emerson Collective. Emerson Collective е политическа група, която се бори за образователна реформа, социално преразпределение и опазване на околната среда. Тази организация също така инвестира и участва в благотворителни инициативи.

Освен това майка му е ключов организатор на набирането на средства за политици от Демократическата партия като Камала Харис и Джо Байдън. Лорен, майка му, също е съосновател и президент на борда на директорите на College Track. Помага на ученици в неравностойно положение да се подготвят за колеж. Лорън Пауъл Джобс също така ръководи Laurene Powell Jobs Trust.

Рийд Пол Гадже и запознанства

Няма налична информация за семейното положение или любовните връзки на Рийд Пол Джобс. Синът-милиардер може да е по-фокусиран върху работата си или да иска да запази личните си връзки и живот личен и далеч от очите на обществеността.

Популярни Публикации