Ricky Berwick’s- Wiki, Нетна стойност, Приятелки и запознанства

Рики Беруик е талантлива звезда в социалните медии, която се противопостави на всички шансове. Той е роден с увреждане, което ограничава движението му, но го преодолява и се превръща в сензация в YouTube. Той прави видеоклипове в YouTube с уеб камера и има значителни последователи.

Болестта и увреждането му не го спират да прави нищо, а комедийните му видеоклипове вдъхновяват много хора. Видеото му, в което той яде пържени картофи на McDonald's, стана вирусно и той получи много внимание в резултат на това. Видеото беше разпространено и във Фейсбук, където беше гледано от милиони.

Кратки факти за Рики Беруик

Пълно име Рики Беруик
Дата на раждане 23 април 1992 г
Възраст 29 години
Височина/колко висок?
0,86 метра
Професия YouTuber
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 1 милион долара

Уикито на Рики Беруик

Той е роден на 23 април 1992 г., което го прави на 27 години през 2019 г. Той е роден в Канада. Националността му е канадска. Той има голям брой последователи в сайтове за социални мрежи като Twitter, Instagram и Facebook.Рики Беруик Нетна стойност 2022 г

Рики Беруик основният източник на доходи е неговият канал в YouTube. Приходите му от канала варират от 3,9 до 62,1 хил. долара на година, общо от 46 до 645,7 хил. долара.

В YouTube той има над 1,2 милиона абонати, които гледат най-новите му видеоклипове. Приходите му се увеличават, което винаги има положителен ефект върху нетната му стойност.

Не само това, но той има и платени партньорства с бизнеса. Наскоро той обедини усилията си с DXRacer, компания за луксозни спортни автомобили. Компанията му плаща добре, което увеличава приходите му.

Нетното състояние на Рики Беруик е около 1 милион долара към 2022 г.

 Рики Беруик

Рики Беруик

Приятелки и срещи

Той каза на шега, Запознайте се с приятелката му в YouTube, но има малък шанс тя да е негова приятелка. През 2017 г., на 31 октомври, той нарече ръката си негова приятелка, вероятно по саркастичен начин.
Не само това, но той е дал на приятелката си името Алекс. В момента е необвързан и не излиза с никого.

Популярни Публикации