Ричард Шелтън - Ценен баща на Блейк Шелтън

Ричард Шелтън беше добре известен като любимия баща на Блейк Шелтън, награждаван кънтри певец и треньор на The Voice. Ричард притежаваше и управляваше превозните средства на J.R. до пенсионирането си през 2010 г., преди да стане продавач за Chaprell Dodge и Kubota Tractors.

Бързи факти

Пълно име Ричард Шелтън
Първо име Ричард
Фамилия Шелтън
Професия Родител на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Лоутън, Оклахома
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Тери Ан Хортън Делозиер
Женен Дата 17,1997

Връзки и афери на Ричард Шелтън

Дороти Шелтън, собственик на салон за красота, беше негова съпруга. Дороти се жени за втори път. Преди Ричард тя беше омъжена за Рони Масгроув. Бракът на Ричард и Дороти обаче не продължи и те се разведоха. След развода си той се жени за Тери Ан Хортан Делозиер на 17 януари 1997 г. Те остават щастливо женени до смъртта му. Бившата му съпруга, която управляваше салон за красота в малкия им град Ада, Оклахома, си направи име в развлекателната индустрия. Тя е текстописец и автор. Тя е композирала множество песни и е сътрудничила със сина си по други. Тя се омъжи за третия си съпруг Майк Шакълфорд и стана Дороти Шакълфорд. Дороти и нейният съпруг в момента живеят в Оклахома.

 Ричард Шелтън

Ричард Шелтън с децата си (Източник: Pinterest)Ричард Шелтън Деца

Той беше баща на три от петте си деца. От брака си с Дороти той има един син, Блейк, и една дъщеря, Енди Интриери.

След брака си с Дороти той осиновява сина на първия й брак Ричи. За съжаление, Ричи почина неочаквано през 1990 г. на 24-годишна възраст. Той попадна в ужасна катастрофа в провинцията на Оклахома, която уби не само детето му, но и другите двама пътници в колата, включително тригодишно момче. Дъщеря му Енди е дизайнер на бижута, омъжена за Майк. Смъртта на Ричи шокира и Блейк, и Енди, и двамата го помнят с нежност. Ричард имаше още две деца от втория си брак. Той имаше две деца: Филесия Андерсън и Терел Делозиер.

Наследството на Ричард Шелтън

Чешма е построена в негова чест в болницата 'Св. Антъни' в Шоуни, Оклахома, четири години след смъртта му. Фонтанът се намира в новото крило на болницата. Шелтън използва Twitter, за да изрази благодарността си към д-р Хадад и болницата „Свети Антоний“.

Сватба на сина на Ричард Шелтън

Блейк се жени за дългогодишната си приятелка, превърнала се в годеница, певица и колежка от Voice Гуен Стефани.

На въпрос за плановете им за сватбата, Гуен каза, че иска родителите й да дойдат и че тъй като е COVID, дори и само семейството да присъства, пак ще има твърде много хора. Те възнамерявали да изчакат няколко месеца, преди да решат дали да направят малка или голяма сватба. Това ще бъде втората сватба на Гуен и третата на Блейк. Блейк преди това се омъжи за Кайнет Герн от 2003 до 2006 г., след това за Миранда Ламбърт от 2011 до 2015 г., докато Гуен преди това се омъжи за китариста и певец Гавин Росдейл.

Ричард Шелтън Нетна стойност

Музикалната кариера на Блейк тръгва нагоре след дебюта му през 2001 г. и сега той е най-популярният музикант в страната, след като е продал над 10 милиона албума и 35 милиона сингъла по целия свят.

Популярни Публикации