Ричард Мадън излиза ли с някого? В личния му живот

шотландски актьор Ричард Мадън беше забелязан през септември 2020 г. със звездата от Teen Wolf Фрой Гутиерес. Виждането предизвика слухове за срещи между двамата актьори, като много хвърляше съмнения относно тяхната сексуална ориентация. Преди това се съобщава, че той е бил в подобна ситуация с актьора от 13 причини защо Брандън Флин през 2019 г. Когато го попитаха дали той и Флин са се срещали по това време, звездата от Eternals избегна въпроса, заявявайки, че никога не е обсъждал моите връзки. Междувременно Мадън е преследван не само от гей слухове; той също е свързван с редица диви в индустрията.

Ричард Мадън в момента няма приятелка.

Да започнем с това, че Мадън е неженен и не излиза с приятелка или всъщност с партньор в момента. През ноември 2021 г. Cosmopolitan съобщи по същата тема, заявявайки, че актьорът не изглежда да има връзка, поне не публична. Освен това, актьорът не е публикувал нищо в социалните медии за любовния си живот от дълго време, оставяйки феновете си в неведение по темата.

Личният живот на Ричард Мадън

От гледна точка на историята на запознанствата, според съобщенията актьорът е бил отново и отново в отношения с Джена Коулман, британска актриса, най-известна с ролята си в британския телевизионен сериал Виктория. Между 2012 и 2015 г. двамата прекараха около три години заедно. Връзката обаче остана поверителна през цялото време. Като каза това, когато Мадън разговаря с Vulture през 2015 г., той имаше някои похвални забележки относно предполагаемата си бивша приятелка. Той си спомни конкретно посещението на Коулман на снимачната площадка на Доктор Кой, заявявайки, имам предвид, че съм фен на Доктор Кой от дете. Обожавах го и продължавам да го обожавам. Мога да се погрижа за това понякога, като например когато посетя снимачната площадка и видя TARDIS. След това през пролетта на 2016 г. звездата от 'Игра на тронове' беше свързана с телевизионната водеща Лора Уитмор.  Ричард Мадън

Ричард Мадън с Ванеса

Уитмор е казвала на приятели, че е развълнувана от новия роман, каза източник пред The ​​Sun. Въпреки че все още е в началото на връзката, вече е ясно, че се обожават. Романсът обаче така и не беше потвърден официално. Въпреки това, онлайн доклади показват, че бившият приятел и приятелката са се разделили през август 2016 г. поради забързаните си графици. Според Hello Magazine, след това Мадън започва да се среща със супермодела Суки Уотърхаус през декември 2016 г. Съюзът им обаче също не издържа дълго. Освен това се твърди, че елегантен актьор е излизал с актрисата Ели Бамбър от 2017 до 2019 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ellie Bamber (@elliebamber_)

И двамата [Мадън и Бамбър] са съсипани, но това беше най-добрият курс на действие, каза източник пред The ​​Sun. Те се караха почти всеки ден към края и въпреки обмислянето на терапия за двойки, стана ясно, че има твърде много неразрешими проблеми.

Резюме

Като се има предвид, че нито актьорът, нито негов представител са коментирали състоянието на връзката или сексуалната си ориентация, би било несправедливо да се спекулира по темата. Така че разумният курс на действие в момента е да се изчака, докато Мадън говори откровено за любовния си живот и изясни коя е приятелката му, ако изобщо има такава.

Популярни Публикации