Рича Мурджани- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Съпруг, Етническа принадлежност, Кариера

Рича Мурджани е индийско-американска телевизионна актриса, най-известна с работата си по оригиналния сериал на Netflix Never Have I Ever. В шоуто Рича Мурджани изигра героя Камала. По същия начин тя е танцьорка със силна връзка с тяхната култура. Научете повече за нетната стойност на Richa Moorjani, биография, възраст, височина, съпруг, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Рича Мурджани
Дата на раждане: 26 май 1989 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Бхарат Риши Мурджани
Нетна стойност K-0K
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 32-24-35 инча
Родно място Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Индийско-американски
баща Рамакант Шукла
Майка Мини Шукла
Facebook Рича Мурджани във Facebook
Twitter Рича Мурджани в Twitter
Instagram Рича Мурджани Instagram
IMDB Рича Мурджани IMDB
Седмица Рича Мурджани Wiki

Възраст и ранен живот на Рича Мурджани

Рича Мурджан е роден на 26 май 1989 г. в Калифорния, САЩ. Тя е на 31 години и е зодия Близнаци. Тя е гражданин на Съединените щати. Нейният етнос е индийско-американски.

Мини Шукла е името на майка й, а Рамакант Шукла е на баща й. И двамата й родители са музиканти. Освен това няма налична допълнителна информация, а нейното име и информация за родителите й не са налични в момента. По същия начин няма информация за нейните братя и сестри. Рича, като добре известна актриса, може да предпочете да запази личния и семейния си живот в тайна.По отношение на нейното образование и квалификации, имената на училищата и университетите, които е посещавала, в момента не са налични. Тя трябва да е завършила гимназия и университет, въз основа на възрастта си. Освен това през 2006 г. тя е избрана да участва с нейна гимназиална пиеса на фестивала Edinburgh Fringe в Шотландия.

Височина и тегло на Рича Мурджани

Рича е висок 5 фута 5 инча и тежи 57 килограма. Измерванията на тялото й са съответно 32-24-35 инча за гърдите, талията и бедрата. По същия начин тя има стройно тяло и невероятно красиво и привлекателно лице. Тя също има черна коса и тъмнокафяви очи.

  Рича Мурджани

Рича Мурджани (Източник: Instagram)

Професионален живот и кариера

Рича Мурджани е израснал в Калифорния. Като дете тя учи балет и катхак. Семейството й управлява и боливудска музикална група. По същия начин тя се появява като гост-звезда в няколко телевизионни предавания, включително The Mindy Project, NCIS: Los Angeles и 9-1-1. Освен това любовта на семейството й към изкуствата и дълбоката връзка с тяхната богата култура подхраниха амбицията й да стане актьор.

Рича започва да тренира танцови стилове като индийски класически, катхак, боливуд, хип-хоп и джаз, когато е на пет години. Скоро след това тя започва да играе в училищни и обществени пиеси. След това, през 2006 г., тя беше избрана да участва с гимназиалната си пиеса на фестивала Edinburgh Fringe в Шотландия.

И след като получи бакалавърска степен с непълнолетно обучение по театър и танци от U.C., Рича Дейвис се премести в Лос Анджелис, Калифорния. Защото искаше да продължи кариера като актриса в телевизията и киното. Рича се появява в множество телевизионни предавания оттогава, включително The Mindy Project (HULU), NCIS: LA (CBS) и 9-1-1. (ЛИСИЦА). Тя също се е появявала в няколко индийски и кросоувър филма, включително For Here or To Go? както и X- Миналото е настояще.

Нетната стойност на Рича Мурджани 2022 г

Колко е нетната стойност на Рича Мурджани? По отношение на приходите, Нетната стойност на Рича Мурджани се оценява на между 10 000 и 100 000 долара към октомври 2022 г. Основният й източник на доходи е актьорската й кариера.

Рича Мурджани Съпруг и брак

Кой е съпругът на Рича Мурджани? Рича Мурджани е женен за Бхарат Риши Мурджани. Те се срещнаха в приложение за запознанства, създадено специално за необвързани от Южна Азия в Съединените щати. Съпругът й работи във финансовата индустрия. Двамата излизаха една година, преди да се оженят. Те публикуват много очарователни и сладки снимки в своите акаунти в социалните медии. Освен това те изглеждат много щастливи да бъдат един с друг и да се обичат до голяма степен.

Популярни Публикации