Rhona Gemmell- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Рона Гемел е скулптор и бивша съпруга на знаменитост от Обединеното кралство. Рона Гемел е най-известна с това, че е бивша съпруга на Роби Колтрейн, актьор, писател и комик.

Бързи факти

Пълно име: Рона Гемел
Пол: Женски пол
Професия: скулптор, бивша съпруга на знаменитост
Държава: Англия
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 11 декември 1999 г
Развод Роби Колтрейн
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност британски
деца две (син: Спенсър Макмилан и дъщеря: Алис Макмилан)

Биография на Рона Геммел

На Рона Гемел рожденият ден се пази в тайна, поради което нейната възраст и хороскоп не са известни. Нейните допълнителни подробности за нейното детство, ранен живот, родители, братя и сестри и училище са неизвестни. Родината й е Англия, а тя е британска гражданка.

 Възрастта на Рона Гемел

Рона ГемелВисочина и тегло на Рона Геммел

Що се отнася до нейните физически данни, тя не е разкрила височината или теглото си. Друга информация за нейните телесни мерки, като гръден кош-талия-ханш, размер на роклята, размер на обувките и т.н., също не е налична. Тя обаче има руса коса и прекрасни сини очи.

кариера

Изкуството е страстта на Рона. Все пак тя е скулптор. Няма много информация относно професионалния живот или работата на Рона. Тя обаче е най-известна с това, че е бивша съпруга на Роби. Сега, когато става дума за бившия й съпруг Роби, той е известен с изявите си на сцена и кино.

В резултат на ролята си на Рубеус Хагрид във филмовата поредица за Хари Потър, този актьор спечели световно признание. Освен това във филмите за Джеймс Бонд GoldenEye той играе Валентин Дмитрович Зуковски. Той също е добре известен с The World Is Not Enough. В допълнение, кралица Елизабет II направи този човек офицер от Ордена на Британската империя (OBE) за заслугите му към драмата в Новогодишните отличия за 2006 г.

Освен това на наградите на Британската академия в Шотландия през 2011 г. този актьор беше признат за изключителния си принос към киното. Flash Gordon, Death Watch, Balham, Defense of the Realm, Gateway to the South, Krull, The Supergrass, Scrubbers, Absolute Beginners, Mona Lisa и The Fruit Machine са сред другите му творби.

Рона Геммел Нетна стойност

Рона е пазила професията си в строго пазена тайна. В резултат на това е трудно да се оцени нейното нетно състояние и други приходи. Въпреки това тя може да изкарва добре от работата си.

 Възрастта на Рона Гемел

Рона Гемел

Rhona Gemmell Съпруг, брак

Рона и Роби Колтрейн се срещат за първи път на Бъдни вечер през 1988 г., когато Рона е едва на 18 години, в кръчма. На 11 декември 1999 г. те се женят. В резултат двойката се ожени на пищна церемония само пред най-близките си роднини и приятели. Спенсър Макмилън (роден 1992 г.) и Алис Макмилън (родена 1992 г.) са двете им деца (р. 1998 г.). За съжаление двойката се раздели през 2003 г. и по-късно се разведе. В момента Рона е без партньор.

Популярни Публикации