Резюме на Crazy Love епизод 1: Животът на Noh Go-jin и Lee Shin-Ah е в опасност

Луда любов , оригинален сериал от iQiyi, направи своята премиера. В сериала участват Kim Jae-Wook като Noh Go-jin, главен изпълнителен директор на GOTOP – уебсайт номер едно в Южна Корея за онлайн образование – и Lee Shin-ah (Krystal Jung) като неговата решителна, но плаха секретарка, далеч от любовната история, за която се представя да бъде.

Въпреки това началните епизоди на шоуто поставиха основата за шума. Все пак уникална връзка, която ще видим в следващите епизоди.

Лий Шин-а, ловецът с огромни цели, срещу Но Го-джин, жадният за успех гений

Първият епизод на Crazy Love започва със сцена, която ще бъде повторена по-късно в поредицата. Следователно следващите епизоди ще бъдат по-скоро ретроспекция, водеща до посоченото събитие. Noh Go-jin, талантлив аритметичен гений, е добре позната фигура, която се появява на място, където хората са нетърпеливи да го срещнат.Докато разкрива лицето си, той открива нещо и вдига поглед, за да види снайперист, който се цели в него.

 Crazy Love епизод 1 резюме

Животът на Но Го-джин и Лий Шин-а е в опасност.

След това сюжетът на Crazy Love се прехвърля към наши дни, където срещаме Лий Шин-а, нервната секретарка на Go-perennially jin, която се присъединява към компанията с надеждата един ден да стане инструктор.

Изглежда, че да бъдеш главен секретар Джин е невъзможно, тъй като той е досадно обсебен от нещата по специфичен начин и няма да се поколебае да разплаче хората, ако не постигне това, което иска.

Shin-ah се примирява с психическото насилие с надеждата един ден да стане инструктор в GOTOP. Тя запаметява Go-schedule jin's и го следва стриктно, но той все още намира начини да я наказва.

Го-джин също има навика да си създава врагове; той уволнява един от членовете-основатели на GOTOP, английският инструктор Kang-min, защото не носи достатъчно пари.

По време на запомняща се реч той също се противопоставя на Park Yantae, главния изпълнителен директор на конкурента, Ilpum Education. Получава и пакети със заплахи от уволнените от него служители, съдържащи тежки заплахи, включително заплахи за убийство. В Crazy Love той има цяла стая, посветена на тези сувенири.

Единственият човек, към когото е учтив, е по-малкият му брат, заместник-изпълнителният директор, който изглежда добър човек. Той си спомня рождения ден на брат си и една година от Шин в компанията.

В Crazy Love Shin-ah развива едностранчиво увлечение по него поради харизматичната му природа в контраст с грубостта на брат му.

В Crazy Love Shin-life ah се преобръща на 180 градуса

Въпреки упоритата й работа, Го-джин й се подиграва и заявява, че никога няма да бъде учител. Разочарованията на Shin-constant ah я принуждават да приема лекарства за нарастващото си главоболие, което се влошава с времето.

И така, един ден тя получава компютърна томография и разбира, че има мозъчен тумор в последния си стадий. В интерес на истината й остава съвсем малко време и скоро ще умре.

Скоро след това ставаме свидетели на обезсърчен и отчаян Шин-а, който се скита по улиците. Въпреки това, тя е забелязана да нахлува в Go-house jin в следващата минута. Докато Шин-а вдига чука си, зашеметен Го-джин получава първия си пристъп на паника.

Само вторият епизод на Crazy Love ще покаже дали е истина. Или ако подхранваното от Шин фантазия въображение на Ах търси отмъщение на гадния й шеф.

Популярни Публикации