Реза Октовиан- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Реза Октовиан е YouTuber, MC и главен изпълнителен директор на фирмата за управление на събития Eclipse, както и стриймър на Twitch. Reza Oktovian има разнообразие от видеоклипове в YouTube, включително видеоклипове за игри, шеги и видеоклипове от живота на тийнейджърите. Той е един от най-популярните подкастъри в Индонезия.

Бързи факти

Пълно име: Реза Октовиан
Дата на раждане: 15 октомври 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, MC и главен изпълнителен директор на компанията за организиране на събития Eclipse
Държава: Индонезия
Семейно положение: единичен
Разделям Уенди Уолтърс
Нетна стойност 0k – милион
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Джакарта
Националност индонезийски

Биография на Реза Октовиан

Реза Октовиан (30 години) е индонезийски Youtuber, Mc и главен изпълнителен директор на Eclipse. Роден е в Джакарта, Индонезия, на 15 октомври 1990 г. Прякорът му е Арап. Членовете на семейството му, включително баща му, майка му и братя и сестри, са неизвестни. Тъй като родителите му се развеждат, когато е малък, той е отгледан от самотна майка. Етническата принадлежност и религията на Реза са неизвестни. Везни е неговата зодия.

Неговото образование е неизвестно. В ранна възраст се включва в бизнеса. В резултат на това малко се знае относно бъдещото му образование. Реза Октовска епоха

Реза Октовиан

Височина и тегло на Реза Октовиан

Реза Октовиан измервания на физиката, като височина, тегло, гръден кош-талия-ханш, ръце и т.н., за съжаление са неизвестни. Той също така е запазил подробности относно размера на обувките и тоалета си.

кариера

Реза Октовиан играе видеоигри от малък, а майка му го подкрепя, като му купува нов диск с видеоигри. В ранна възраст той работи като касиер в интернет кафе и продава козметика от вкъщи на вкъщи. Докато работи в интернет кафе, Арап се запознава с Edho Zell, с когото често играе Dota. Edho беше известен MC, затова беше поканен да поеме поста на MC. По-късно Reza е поканен да направи видеоклип от Edho. Честит празник беше заглавието на видеото, което в крайна сметка беше качено в YouTube.

По-късно Арап създава свой собствен канал в YouTube, където качва шеговити видеоклипове, видеоклипове за игри и други интригуващи видеоклипове. Той беше повлиян от PewDiePie, популярен YouTuber с милиони абонати. Тогава той започна да излъчва видеоклипове, на които играе играта и се изразява така, сякаш участва в нея. Сензацията в YouTube също е основател и главен изпълнителен директор на Eclipse, фирма за организиране на събития.

Reza Oktovian Net Worth

Към октомври 2022 г. нетната стойност на Реза Октовиан е се съобщава, че е между 0k и милион. Точната му нетна стойност засега не е известна. Неговите източници на доходи включват YouTube и ролята му на главен изпълнителен директор на компанията за планиране на събития Eclipse, наред с други. Той е добре позната личност в YouTube.

 Реза Октовиан нетна стойност

Реза Октовиан

Приятелка на Reza Oktovian, запознанства

Реза Октовиан в момента е необвързан. В момента той е необвързан, но имаше романтична връзка с YouTuber Kyra Nayda през 2013 г. Той предложи брак на Уенди Уолтърс, жена, която срещна през 2017 г., на нейния рожден ден. Той поддържа личния си живот личен и пази връзката си в тайна.

Няма слухове или дебати за Reza. Той презира да бъде заобиколен от противоречия. Също така няма предишни афери или партньорства. Звездата с много таланти не изглежда да е замесена в нито един от споровете и поддържа личен живот.

Популярни Публикации