Rett White- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, височина, кариера

Право бяло е звезда на TikTok, която стана известна чрез своя акаунт @rett.white, който преди беше известен като @rettsfruity. Рет Уайт споделя забавни сцени от ежедневието си и с приятели, включително синхронизиране на устни и танци.

Бързи факти

Истинско име Право бяло
Псевдоним Направо
Известен като Звезда на TikTok
Възраст 15 години
рожден ден 29 май 2005 г
Родно място Южна Каролина
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
Религия N/A
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка N/A
приятелка единичен

Биография на Рет Уайт

Право бяло е на петнадесет години. Той е роден на 29 май 2005 г. в Южна Каролина, под астрологичния знак Близнаци. По същия начин Еверет е името на баща му, а Чарлстън е името на майка му. Клеър и Аби са двете му деца. И двамата му родители са музиканти и споделят снимки от работата си в Instagram. На страниците си в социалните медии той редовно представя семейството и приятелите си. Той е родом от Южна Каролина.Що се отнася до националността на Рет, той е американец, но не е посочил расовите си корени. Няма подробности за образователната му история, но може би в момента е в гимназията. Като дете той се интересуваше много от физически спортове като футбол и баскетбол и играеше състезателни игри.

Rett White Височина, Тегло

Право бяло , 15-годишно прекрасно момче, стои високо и има стегната и балансирана физика. Има руса коса и изкусителни зелени очи. Освен това няма налични подробности за неговото тегло, височина или други размери на тялото.

кариера

Относно Професионалният живот на Рет Уайт e, той е звезда в социалните медии, който стана известен чрез своя акаунт в TikTok. Той влезе в света на TikTok през 2019 г. и започна да качва видеоклипове през април същата година. Той стана известен със своя сайт @rettsfruity, но по-късно промени потребителското си име на rettwhite. По същия начин той качва комедийни клипове от работния си живот и с приятели, включително синхронизиране на устни и танци. Това му помогна да натрупа над 1,9 милиона гледания и почти 125,7 хиляди последователи. Освен това той отговаря на прекрасните коментари и въпроси, зададени от неговите последователи чрез видеоклипове в TikTok.

Освен това той споделя POV актуализации, които са привлекли феновете към него чрез артистично съдържание.

По същия начин той е талантлив в спорта и проведе отбранителна клиника на MSHTV Camp 2018. Той беше много повече от просто отбранителна сила; той беше фантастичен завършващ около ръба и талантлив играч в прехода. В MSHTV Camp той също играе за Южна Каролина. Въпреки това, той не е преследвал атлетичните си способности с усърдие през цялата си професионална кариера.

Освен TikTok, той също е участвал в други социални медийни платформи като Instagram, Snapchat и други. По същия начин, с почти 54 публикации, той е натрупал над 21,5 хиляди последователи в едноименния си акаунт в Instagram. По същия начин той споделя обичайния си начин на живот, както и снимки на себе си сам, семейството и приятелите, които прекарват времето си с тях. В Snapchat той се използва с потребителското име @rettwhite12.

Нетната стойност на Рет Уайт

По отношение на приходите на Рет Уайт , той е изгряваща знаменитост в социалните медии, който е натрупал значително състояние от работата си в социалните медии. Той обаче често изброява приходите си в интернет. Въпреки това, гледайки профила му в Instagram със зашеметяващите му публикации, подчертаващи личния му живот, е очевидно, че той си прекарва добре.

Рет Уайт Гадже, Запознанства

Право бяло е необвързан, според личния му живот. Той не е казал нищо за любовния си живот. Той обаче е твърде млад, за да се среща или дори да има връзка в момента. Без съмнение бляскавата му красота привлича значителен брой от неговите фенки. Скоро ще може да се срещне с прекрасната си двойка. Освен това има малко знания за миналите му бракове.

Освен това сега той е по-фокусиран върху работата си и е избягвал противоречията както в личния, така и в професионалния си живот.

Популярни Публикации