Renovation Impossible Сезон 1 е насрочен за пускане по HGTV скоро

Remodeling Impossible, предстоящата програма за обновяване на дома на HGTV, ще стартира на 8 септември 2022 г. в 21:00 ч. ET/PT. Програмата, организирана от базирания в Далас изпълнител Ръсел Дж. Холмс, ще покрие цялостния ремонт на закъсали имоти, които са имали проблеми поради нереалистичните очаквания на техните собственици.

През следващия сезон домакинът Ръсел ще поправи тези жилища, които не се ремонтират поради липса на пари. Така че той влизаше в тези случаи и намираше втора употреба неща, за да завърши ремоделирането на тези жилища. Ще му бъде даден ограничен бюджет, с който да работи, и ще се очаква да завърши невъзможното обновяване в този срок.

Официалното резюме на Renovation Impossible е следното:Russell J. Holmes, базиран в Далас изпълнител, ще помогне на клиенти с ограничени пари да ускорят забавения ремонт на къщата. Ръсел, добре известен с работата си по Discovery's Garage Rehab и Fast N’ Loud, ще спасява проекти през сезона, които са били обхванати от преувеличените очаквания на собствениците на жилища и различни дизайнерски вкусове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ръсел Холмс (@russelljholmes)

Какво можем да очакваме от първия епизод на Renovation Impossible?

Във встъпителния епизод зрителите ще се срещнат с Джесика и Джоузеф, четиричленно семейство, което живее в объркана къща от средата на века, която се нуждае от основен ремонт, за да стане годна за живеене за цялото семейство. Те не са били наясно как да продължат с ремоделирането на дома си и са били възпрепятствани от конкуриращи се дизайнерски идеи през голяма част от времето. В резултат на това те решават да привлекат Ръсел и неговия екип да поемат техния привидно невъзможен проект за ремоделиране.

 Невъзможен ремонт

Освен това, след като изслушат визията на двойката за възстановяване и определят кои компоненти на дизайна са жизненоважни за всеки индивид, Ръсел и неговият екип ще предоставят план за обновяване, който елегантно ще смеси всички критерии, като същевременно остане в рамките на бюджета. Освен това двойката беше спестила пари за преобразяването, което несъмнено щеше да позволи на Ръсел да построи съвременна кухня и нова фамилна стая и да направи други промени. В допълнение, двойката искаше да запази много оригинални и недокоснати характеристики на дома си.

Освен това звездата от Renovation Impossible каза в прессъобщение, че работи с ограничен бюджет и дава на клиентите това, което желаят. Той заяви:

С тесни бюджети и клиенти, които не винаги са съгласни с избора на ремоделиране, не винаги е лесно. Тук се намесвам аз.

Той продължи с думите:

Използвам сурова любов, изобретателни идеи и много смазка, за да помогна на клиентите да превърнат имота си в дом, на който ще се радват години наред.

Той разказа и за усилията си в ремонта на къщата:

Чудесно е да предоставиш на някого къщата, която винаги е желал.

Ръсел спомена за възстановяване на имот с ограничен бюджет:

Ние им показваме какво наистина могат да постигнат с парите си. Сега те могат да продължат и да създадат нови спомени със семейството си.

Ръсел е добре известен и с Garage Rehab на Discovery и Fast N’ Loud. Високите очаквания на собствениците на жилища и противоречивите архитектурни концепции са попречили на неговите умения в проектите за спасяване.

Популярни Публикации