Rennae Stubbs беше на 25 години, когато имаше първото си лесбийско преживяване.

Рене Стъбс е шесткратен победител в турнири от Големия шлем и бивш австралийски тенисист. Тя е играч, треньор и експерт, освен че е играч.

Бързи факти

Пълно име Рене Стъбс
Първо име Рене
Фамилия Стъбс
Дата на раждане 26 март 1971 г
Възраст 50 години
Професия Тенесист
Националност австралийски
Град на раждане Сидни
Държава на раждане Австралия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Лесбийка
Хороскоп Овен
Семейно положение Запознанства
Връзка с Идън Брус
Височина 177,8 см
Тегло 64.86 кг
нетна стойност 5 милиона долара

Любовен живот

Тя все още не се е омъжила; следователно тя няма съпруг. Тя обаче има връзка с жена на име Идън Брус. Да, тя има връзка с жена. През 2006 г. тя разкри, че е лесбийка. Изглежда, че двойката е започнала да се среща преди година, през 2018 г. Дуетът изглеждаше влюбен. Малко други на снимката пожелаха на сладката двойка хубава годишнина.

Връзка с Лиза Реймънд в миналото

Преди това тя имаше връзка с бившия си двоен партньор Лиза Реймънд. Въпреки това, поради различни фактори, аферата им не продължи дълго. Те все още са отлични приятели, дори ако вече не са във връзка. Бившият й партньор ретуитва хубави думи и новини за нея. Рене Стъбс

Rennae Stubbs (Източник: Google)

Първата й лесбийска среща

Тя беше на 25 години, когато имаше първото си лесбийско преживяване. В интервю тя каза, че чувства, че трябва да го преодолее, тъй като не го вижда като фаза, а по-скоро като неприятно преживяване. Тя добави: „Това съм аз и няма да отричам това, което съм“, казвате вие. Бих искал да бъда малко по-открит за това сега, защото искам някое 16-годишно момиче да повярва, че е добре. Всичко, което е, е някой да обича някого.

Нетна стойност през 2022 г

Rennae Stubbs има нетна стойност от милиона към 2022 г , които тя е натрупала от кариерата си на тенисистка, треньор и експерт. Тя има годишен доход от 100 000 долара. Тя има четири титли от Големия шлем на двойки и две титли от Големия шлем на смесени двойки. За три седмици през 2000 г. тя е обявена за номер едно.

 Рене Стъбс

Rennae Stubbs (Източник: Google)

Тя представлява Австралия на четири последователни летни олимпийски игри, в Атланта през 1996 г., Сидни през 2000 г., Атина през 2004 г. и Пекин през 2008 г. Тя и партньорката й Лиза Реймънд спечелиха WTA шампионата в края на сезона през 2001 г. За същото те имат бяха короновани за световни шампиони на ITF. Тя беше член на отбора на Австралия за Фед Къп в продължение на 17 години, започвайки през 1992 г. Тя приключи кариерата си, след като спечели Световното отборно първенство по тенис за трети път с Washington Kastles. Това беше нейната общо шеста WTT титла.

Rennae е работил като експерт в различни мрежи, включително ESPN, Tennis Channel и Channel Seven Australia. Тя е била водещ женски анализатор за NBC в две състезания, Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и Олимпийските игри в Рио през 2016 г., и е била играч и коментатор. Тренирала е и Каролина Плишкова.

Популярни Публикации