Рената Алтамирано - възраст, нетно състояние, височина, гадже, националност

Рената Алтамирано YouTube звездата Рената Алтамирано, която е добре известна с канала си ItsRenata Altamirano. Тя е получила над 10 милиона гледания за нейния видеоблог за красота, който включва уроци по грим, премествания и ревюта на продукти. Научете повече за нетната стойност на Рената Алтамирано, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Рената Алтамирано
Псевдоним Рената
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 22 март 1995 г
Родно място Мексико
Зодия Овен
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност мексикански
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Рената Алтамирано Възраст и националност

На колко години е Рената Алтамирано? Тя беше родена на 22 март 1995 г , в Мексико. В момента тя е 27 години, и нейната зодия е Овен. Тя има мексиканско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Рената Алтамирано и други подробности за семейството. Тя също така все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина и тегло на Рената Алтамирано

Рената Алтамирано е висока с височина 5 фута и 8 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Рената Алтамирано има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Рената Алтамирано, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Рената Алтамирано

Височината на Рената Алтамирано (Източник: Instagram)

Рената Алтамирано Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Рената Алтамирано? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Рената Алтамирано може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетното състояние на Рената Алтамирано се оценява на около 0k до 0k.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Рената Алтамирано? Рената Алтамирано вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Рената Алтамирано предпочита да запази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • През март 2012 г. тя стартира своя канал в YouTube.
  • Тя има над 220 000 абонати в канала си в YouTube. Освен това тя натрупа над 160 000 последователи в профила си в Instagram, renataltamirano_.
  • Тя е родена в Мексико и е израснала там.
  • Тя и Джаки Ернандес са добре известни мексикански влогъри в YouTube, които се специализират в съдържание за красота.

Също така, знайте за Shelby Owlbeteen Нетна стойност, биография, възраст, националност .

Популярни Публикации