Рема Лахири – Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг

Рема Лахири е добре познат индийски певец, музикант, дете на знаменитост, медийно лице, интернет личност и влиятелен човек в социалните медии, който идва от Мумбай, Махаращра.

Бързи факти

Пълно истинско име Рема Лахири.
Друго име Рема Бансал.
Дата на раждане 11 ноември.
година на раждане Ч/Б 1978-1981.
Възраст (към 2021 г.) Ч/б 40-43г.
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия.
Религия индуизъм.
Нетна стойност INR 3-4 Crores (приблизително).
Училище/Колеж Maneckji Cooper Education Trust School.
Университетът на Мумбай.
образование Завършил наука.
Професия Певица, дете на знаменитост и медийно лице.
Зодия Скорпион.
каста Купол.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг

Възраст и ранен живот на Рема Лахири

Рема Лахири е родена в Мумбай, Махаращра, Индия, между 1978 и 1981 г. Тя живее в Мумбай със семейството си. Нейният възрастов диапазон е 40-43 години според това (към 2021 г.). След като се омъжи, тя промени името си на Рема Бансал. По време на юношеството си тя се стреми да продължи обучението си. Според страницата й във Facebook тя е посещавала училище Maneckji Cooper Education Trust за средно училище. След това тя се записва в университета в Мумбай, където получава бакалавърска степен по наука с отличие.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Рема Лахири е висока 5 фута 7 инча и тежи около 64 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Рема Лахири

Рема Лахири Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Рема Лахири? Рема Лахири и нейното семейство водят луксозен начин на живот. Тя живее в луксозна къща, която щедро украсява със светлини. Тя също има различни автомобили от висок клас. От друга страна, тя никога не споделя свои снимки с автомобилите си. Тя изкарва солидна прехрана чрез плейбек пеене. Според оценките тя има нетна стойност от приблизително 3-4 крори INR (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Рема Бансал обичаше да пее и се стремеше да бъде известна певица като баща си. Тя работеше върху тона на гласа си всеки ден. Според официални източници тя издава първия си албум, озаглавен „Dance Songs For The Children“ през 1987 г., продуциран от баща си Бапи Лахири. Тя беше плейбек вокалистка в различни филми, включително Paap Ki Duniya, Thanedaar, Rock Dancer, Judge Mujrim, C Kkompany, Jai Veeru: Friends Forever, Mangaldip, Judge Mujrim и много други. Amra Bandhu Dujan, Paheli, Khoka, Aaj Hai Sunday, I Love My Teacher, Aisa Lashkara, Papa Mummy Ko Maaf Kar Do, Hum Ek Hain, Zindagi Dance Hai и други бяха сред нейните хитове.

Рема Лахири Съпруг и брак

Кой е съпругът на Рема Лахири? Рема Лахири оповести публично подробности от живота си. Съобщава се, че е омъжена за певеца Говинд Бансал. Двойката се ожени с индуски церемонии през февруари 2009 г. Много знаменитости присъстваха на сватбата. Двойката е доволна от връзката си. Нека да спомена също, че двамата имат дете на име Свастик Бансал, известен също като Рего Б.

Като вокалист, той издаде първия си сингъл, „Bachcha Party“, през 2021 г. Освен това той беше включен в риалити програма Indian Idol. Някога е била омъжена за Shouvik Mondle, според нейния профил в IMDB. Тя се омъжва за Шувик Мондъл на 9 декември 2004 г., но по-късно се развеждат по лични причини.

Популярни Публикации