Rekha Nair- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Реха Наир е видна южноиндийска актриса, мотивационен оратор, автор и модел. Тя е добре известна с ролите си в няколко филма и телевизионни сериали. Реха също е служила като водеща за редица телевизионни сериали.

Бързи факти

Пълно истинско име Реха Наир
Друго име Rekha Sivan
Псевдоним Реха
Възраст (към 2022 г.) 30-35 години
Популярни като Тамилска актриса, позираща полугола
Професия Актьорство, Анкориране, Хостинг, Мотивационен говорител, Life Coach, Поет
Дата на раждане В ч/б 1987-1992г
Място на раждане Ченай
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
образование Завършвам
Училище Местно училище в родния град
Алма матер Тамилски университет
Нетна стойност 2,5-3,5 Crore INR (приблизително)
Националност индийски
каста южноиндийски
Религия индуски
Зодия Не се знае
Езици тамилски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Rekha Nair

Рехан в момента изглежда на 30-35 години, въз основа на ранния й живот. Съобщава се, че Ченай, Тамил Наду, е нейното родно място. И сега наемам имот в Ченай. Тя дори не е споменала спомените си от училище или детството в интервюто си. Rekha Sivan, от друга страна, вероятно ще получи професионална степен от Тамилския университет. Работи като автор, което показва, че е добре образована жена с високи идеали.

Височина и тегло на Rekha Nair

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Rekha Nair е висок 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Реха Наир

Нетната стойност на Rekha Nair

Колко е нетната стойност на Rekha Nair? Приходите на Rekha Nair обикновено са по-ниски от тези на други тамилски филмови актриси. За една година тя печели около 50 лакх рупии. Нетната стойност на Rekha Sivan сега се оценява на между 2,5 и 3,5 крори към октомври 2022 г.

кариера

Що се отнася до кариерата на Реха Наир, тя е описана като водещ/актьор. Има богат опит в сектора. Освен работата си като актьор, тя също е писател и поет. Докато усъвършенства актьорските си способности, тя е избрана за участие в телевизионния сериал Bhairavi. След това тя беше видяна в Vamsam на SUN TV и също имаше роли в Andal Azhagar, Pagal Nilavu, Bala Ganapathi и Naam Iruvar Namakku Iruvar на Vijay TV.

Тя започва кариерата си в телевизията като водеща за Puthuyugam TV, а по-късно представя програмата на Color TV като водеща. Тя продължи да работи като телевизионен говорител за Puthhya Thalaimurai News Channel. През 2020 г. Рекха изобразява Тангам Сактивел в телевизионния сериал Poove Unakaga.

Rekha Nair Гадже и срещи

С кого се среща Реха Наир? Реха Наир, която е известна в интернет с полуголото си излъчване, е необвързана дама. Тя все още не е омъжена, но планира да се омъжи скоро. Много сме сигурни, че тя има значителна мъжка база от фенове в социалните си медии. Rekha Sivan може да е имала връзка с някого преди в живота си. Но в момента не е достъпно нищо за нейната връзка, брак, съпруг или гадже.

Популярни Публикации