Реймънд Круз- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Реймънд Круз е добре известен актьор, който се появи в телевизионния сериал The Closer и неговото продължение, Major Crimes. Реймънд Круз беше избран за ролята на Туко Саламанка във Breaking Bad и неговата допълнителна драма Better Call Saul.

Бързи факти

Пълно име: Реймънд Круз
Дата на раждане: 09 юли 1961 г
Възраст: 61 години
Хороскоп: Рак
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Езиков кръст
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ангелите
Националност американски
Етническа принадлежност мексикански
Религия католицизъм
образование Източен Лос Анджелис

Реймънд Круз Биография

Реймънд Круз е роден на 9 юли 1961 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Сегашната му възраст е 61 години, а зодия Рак. По същия начин той е от американски произход и практикува католицизма като своя религия. Актьорът е от мексикански произход.

Реймънд Круз Образование

Що се отнася до образованието, той посещава East Los Angeles College. Той е израснал в Източен Лос Анджелис и е участвал в гангстерска дейност ежедневно. Освен това някои от роднините му са членове на улични банди като Maravilla и Barrio South Gate.Височина, тегло на Реймънд Круз

Реймънд Круз е висок 5 фута 6 инча или 167 см, което е добра височина за човек с неговия ръст. Мускулестият американски актьор има подходящо телесно тегло от около 53 кг или 117 паунда. По същия начин той има светъл тен, кафяви очи и къса черна коса.

Въпреки това няма налична допълнителна информация за измерванията на тялото на Реймънд, размера на обувките и други подробности. Въз основа на неговите снимки и видеоклипове, той изглежда готин човек с различна индивидуалност. Освен това американският актьор има силен имидж, което го кара да изглежда по-силен.

  Реймънд Круз

Реймънд Круз със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Реймънд започва да играе през 1987 г. с Maid to Order. В Twice Dead от 1988 г. и I Know My First Name Is Steven от 1989 г. той играе членове на банда. 1990: Gremlins 2: The New Batch и Cold Dog Soup

Той се появява в Beauty and the Beast, Cagney & Lacey, CBS Schoolbreak Special, Vietnam War Story и Knots Landing A Nightmare on Drug Street (1989) с негова роля като Фелипе.

През 1990 г. той се появява в Hunter, Freddy’s Nightmares, Matlock, Lifestories и China Beach. Затворнически истории от 1991 г.: Жени отвътре, Отново мъртви, Навън за справедливост и Паднали ангели През 1992 г. той участва в Man Trouble, Nails, Judgement и Under Siege.

Blood In Blood Out и When the Party’s Over изиграха американския актьор през 1993 г. Круз се появи в Dead Badge, Clear and Present Danger и Dragstrip Girl

През 1993-2000 г. той се появява в Murder, She Wrote, The Marshal, Walker, Texas Ranger и NYPD Blue. В Operation Dumbo Drop той играе щабен сержант Адамс.

The Substitute, The Rock, Up Close & Personal, Broken Arrow, Last Stand at Saber River и други го представят. Във филмите Playing Patti от 1998 г. и в From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money от 1999 г. го включваха.

От 2000 г. той се появява във филми като Blood Money, Training Day, Collateral Damage, Just Hustle, My Name is Modesty и други. През 1997 г. той се появява във всеки епизод на The X-Files, Cracker и 413 Hope St.

Нетната стойност на Реймънд Круз

Реймънд Круз е натрупал значително състояние като известен международен актьор. Нетната стойност на Круз се оценява на около 4 милиона долара. Основният му източник на доходи е професионалната му актьорска кариера, която той преследва от 1987 г.

Няма информация за заплатата му, но нетната му стойност непрекъснато нараства от година на година. Актьорът води охолен начин на живот със семейството си благодарение на огромната си нетна стойност.

Съпругата на Реймънд Круз, брак

Реймънд Круз в момента е женен за Сими Круз, която е и негова приятелка. Те се срещаха само една година, преди да се оженят. Няма информация за предишните дни на двойката, защото те искат да запазят личния си живот личен.

Изглежда, че актьорът се е познавал и е излизал със съпругата си от дълго време, тъй като няма доказателства да е излизал с други жени. Освен това американската двойка все още няма деца, но трябва да ги планира. Освен това актьорът не е участвал в никакви спорове.

Популярни Публикации