Реймънд Джоузеф Френч младши – Всичко за бащата на Мелинда Гейтс

Реймънд Джоузеф Френч, младши . е бащата на Мелинда Гейтс. Мелинда е филантроп и бивш генерален мениджър на една от най-известните фирми в света, Microsoft.

Бързи факти

Пълно име Реймънд Джоузеф Френч младши
Първо име Реймънд
Презиме Джоузеф
Фамилия френски мл
Професия Баща на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Илейн Агнес Амерланд
Без деца 4

Мелинда му направи комплимент за Деня на бащата.

Дъщерята на Реймънд, Мелинда, му беше направила комплимент за важното събитие на Деня на бащата. Жената характеризира баща си като една от най-значимите личности в живота си. Дъщеря му също описа как баща й е първият завършил колеж в семейството. За него никога не е било лесно. Реймънд се справи с разходите с парите, които спечели от пътуването си с вестници, и буркан фъстъчено масло, продължи тя. Той имаше успешна кариера като авиоинженер в резултат на неговата упорита работа и ангажираност. Накрая Мелинда проговори, като изрази, че винаги е искала интересна работа като баща си.

Дъщеря му Мелинда Гейтс се омъжи за един от най-богатите хора в света

Дъщерята на Реймънд, Мелинда, се омъжи за Бил Гейтс, един от световните милиардери. Говори се също, че жената е имала обидна връзка преди да се срещне с г-н Гейтс. Тя не каза нищо на глас за това, но го разгледа в книгата си.  Реймънд Джоузеф Френч, младши

Реймънд Джоузеф Френч, младши (Източник: Google)

Мелинда и Бил се срещнаха за първи път на търговско изложение в Ню Йорк. Те имаха отношения шеф-служител. По-късно същата година, през 1987 г., те се влюбват и започват да излизат. След седем години връзка, двойката решава да се ожени през 1994 г. Въпреки че си партнира с най-богатия човек, тя е постигнала много в професията си. Тогава обаче тя беше заета с отглеждането на децата им. Въпреки това, тя се върна в позицията на автор, публикувайки книга, озаглавена The Moment of Lift: Как овластяването на жените променя света.

Най-забавното нещо се случи на събитието на дъщерята на Реймънд.

Тържеството на дъщеря му беше частно в Ланай, Хавай. Освен това техният специален ден се падаше на Нова година. Удивително е как основната атракция на сватбената им церемония не бяха дрехите им или нещо друго. Но това беше по време на церемонията по разрязване на тортата. Бил уточни, мислейки, че трябва да го нареже равномерно, така че всеки да получи парче от него. След това геният започва да изчислява как трябва да се нарежат порциите торта. Мелинда, от друга страна, не можа да спре да се кикоти, след като разбра какво се случва с г-н Гейтс.

Дали съпругата на Реймънд е починала от рак на гърдата?

Съпругата на Реймънд имаше рак на гърдата. Тя вече не е на този свят. Дъщеря й Мелинда обаче си спомня напътствията на покойната си майка в писмото. Илейн Агнес Амерланд (майка) каза в писмото, От тези, на които е дадено много, се изисква много. Невъзможно е да се отрече, че Мелинда последва тези думи. Жена му съжаляваше, че не отиде в колеж. Ето защо тя се погрижи децата й да имат различни възможности за висше образование.

  Реймънд Джоузеф Френч, младши

Реймънд Джоузеф Френч, младши (Източник: Google)

Мелинда Гейтс и Бил Гейтс се разведоха след 27 години брак.

Бил и Мелинда Гейтс се разведоха след повече от две десетилетия брак. Бившата двойка има три деца. Жената каза как са се опитали да работят върху връзката си, но не са успели. Освен това тя недвусмислено каза, че въпреки раздялата им, те ще си сътрудничат в благотворителната организация. Като връзка обаче те не се възприемат да се развиват заедно.

Нетна стойност

Реймънд работеше като аерокосмически инженер, но не можахме да разберем колко е изкарал. Вместо това бихме искали да подчертаем Нетното състояние на Мелинда, което е 2,3 милиарда щатски долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации