Рейгън Йорк - Wiki, биография, възраст, височина, гадже, кариера, нетна стойност

Рейгън Йорк е добре позната TikTok звезда, която спечели слава чрез синхронизиране на устни. Тя е добре известна със своите забавни комедийни видеоклипове. Рейгън Йорк също е виден в платформата за споделяне на снимки Instagram, в допълнение към приложението за синхронизиране на устни. Разгледайте повече за Wiki на Рейгън Йорк, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Рейгън Йорк
Роден на 07 ноември Ноември 2000 г
Възраст 22 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число две
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Женски пол
Професия Tiktok Star
Държава Америка
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло 55 кг
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Сан Диего, Калифорния
Националност американски
Братя и сестри 1 (брат близнак) Ленън
Twitter Рейгън Йорк Туитър
Youtube Рейгън Йорк в Youtube
Instagram Рейгън Йорк Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Рейгън Йорк Био, възраст, семейство

Кой е Рейгън Йорк? Рейгън Йорк е 22-годишна жена, родена на 7 ноември 2000 г. в Сан Диего, Калифорния. Йорк е от американска националност. Скорпионът е нейният астрологичен символ. По същия начин не се знае нищо за члена на нейното семейство, освен факта, че тя е близначка, като брат й Ленън е по-малкият близнак. Имената на баща й и майка й все още не са разкрити. Освен това няма много подробности относно нейното образователно минало, но според Instagram тя учи и вярвам, че е завършила гимназия.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Рейгън Йорк? Що се отнася до измерванията на тялото й, тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 кг. Има сини очи и бели кичури, но също така боядисва косата си.  Рейгън Йорк

Рейгън Йорк позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Рейгън Йорк и социални медии

Каква е нетната стойност на Рейгън Йорк? По отношение на активността в социалните мрежи, тя е медийна сензация, а той участва в платформи като Instagram, Twitter и YouTube. Тя има 115 000 последователи в Instagram като @reaganyorke и 311 000 последователи в Twitter като @Reaganyorke. По същия начин нейният канал в YouTube, @Reaganyorke, има над 39,5 хиляди абонати. Рейгън Йорк може да направи много пари чрез канала си в YouTube и TikTok. Освен това няма налични подробности за нейното нетно богатство или печалби. Приблизителната нетна стойност на Рейгън Йорк е 1 милион долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на работата си тя е добре позната кралица на TikTok и Instagram. По същия начин тя е известна най-вече с комедийни видеоклипове, записи на тичане и корекции на устните в TikTok. Йорк е и една от най-тичащите млади дами в TikTok. Тя често участва в снимки на модели. По същия начин тя често публикува модните си ансамбли и демонстрационни изображения в Instagram. Йорк също спечели важно признание като про-TikTok артист.

Освен това, след като стана известна актриса в Tiktok, тя започна своето пътуване в YouTube. През 2019 г. тя стартира канал в YouTube. По същия начин нейното име в YouTube е @Reaganyorke. Каналът на Рейгън в YouTube съдържа 34 епизода. В рамките на две години тя имаше повече от 39,5 хиляди абонати. Най-известният видеоклип в нейния канал в YouTube е Randonauting ни доведе до Къщата на Чарли Д’амелио, която има над 114 хиляди гледания.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Рейгън Йорк? Йорк е хетеросексуална жена, която в момента е необвързана. И тя не е разкрила нито една от предишните му афери. По същия начин тя продължи да живее спокоен живот в личния си живот. По същия начин тя е тих гражданин по отношение на семейния си живот.

Факти

  • Рейгън Йорк е добре позната TikTok звезда, която спечели слава чрез синхронизиране на устни.
  • Рейгън Йорк е добре известен със своите забавни комедийни видеоклипове.
  • Тя също е видна в платформата за споделяне на снимки Instagram, в допълнение към приложението за синхронизиране на устни.
  • През 2019 г. тя стартира канал в YouTube.
  • По същия начин нейното име в YouTube е @Reaganyorke.

Популярни Публикации