Рейчъл Уайтхърст - възраст, нетно състояние, височина, гадже, кариера, етническа принадлежност

Рейчъл Уайтхърст е YouTuber, който говори за красота и мода, както и за по-сериозни теми като сексуалност, феминизъм, равенство и осведоменост за психичното здраве. Научете повече за нетната стойност на Рейчъл Уайтхърст, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже и факти

Бързи факти

Истинско име Рейчъл Уайтхърст
Псевдоним Рейчъл
Възраст на 30 години
рожден ден 24 февруари 1992 г
Известен с Youtuber звезда
Родно място Вашингтон
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Риби
Височина/ Висок прибл. 5 фута 4 инча
Тегло прибл. 55 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 8 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Рейчъл Уайтхърст

На колко години е Рейчъл Уайтхърст? Тя е родена на 24 февруари 1992 г. във Вашингтон . В момента тя е 30 години, и нейната зодия е Риби. Рейчъл Уайтхърст има американска националност, но нейната етническа принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Рейчъл Уайтхърст и други подробности за семейството. Рейчъл Уайтхърст също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Рейчъл Уайтхърст е висока с височина 5 фута и 4 инча и тежи около 55 кг. Тя също е фитнес маниак. Рейчъл Уайтхърст има кафява коса и светлосини очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Рейчъл Уайтхърст, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Рейчъл Уайтхърст

Рейчъл Уайтхърст позира за снимка Източник: Instagram

Рейчъл Уайтхърст Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Рейчъл Уайтхърст? От професионалната си кариера като звезда в YouTube, очевидно Рейчъл Уайтхърст може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г , приблизителната нетна стойност на Рейчъл Уайтхърст е 8 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Рейчъл Уайтхърст? Изглежда, че в момента е необвързана. Рейчъл Уайтхърст може да се концентрира върху кариерата си и да прекарва повече време в усъвършенстване на уменията си в момента. Рейчъл Уайтхърст все още не е излизала публично с никого.

Освен това тя е зашеметяваща млада дама, която несъмнено ще получи много предложения. Рейчъл Уайтхърст може би отлага започването на връзка, докато не дойде правилният момент и правилният човек. Рейчъл Уайтхърст също избягва всякакви противоречиви действия и поддържа положителен обществен имидж.

Факти

  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните
  • През 2010 г. тя стартира свой канал и започна да публикува неща в него.
  • Тя също е домакин на подкаст с приятеля си Крис Хъбард, наречен Coffee With Chrachel.
  • На първата страница на канала си в YouTube тя подчертава другата YouTuber Линдзи Хюз.

Научете повече за нетната стойност на Ebony Ray, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации