Рейчъл Слоусън- Биография, възраст, височина, нетно състояние, връзка

Рейчъл Слоусън е защитник на психичното здраве, актриса, модел, блогър, комик, автор, текстописец и текстописец. Рейчъл Слоусън стана известна през 2020 г., след като спечели конкурса за Мис Юта. По същия начин тя се състезава в Мис САЩ 2020 след победа, което я прави първата открито ЛГБТ личност, направила това. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст, връзка, нетна стойност, етническа принадлежност на Рейчъл Слоусън , и още.

Бързи факти

Пълно име: Рейчъл Слоусън
Пол: Женски пол
Професия: Носителка на титлата в конкурса за красота
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-26-34
Родно място Парк Сити, Юта
Националност американски

Биография на Рейчъл Слоусън

Рейчъл Слоусън е родена в Парк Сити, Юта, през 1995 г. Тя е гражданка на Съединените щати. Към 2021 г. тя е на 26 години. Тя беше член на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни през цялото си детство. Нейната вяра е християнството и тя произлиза от мормоните. Тя произхожда от руски и ирландски предци. Към момента няма информация за нейните родители. Освен това тя има по-малък брат и приятелка. Професионалната й биография ще бъде актуализирана скоро.

Височина и тегло

Рейчъл Слоусън е дълга приблизително 1,76 метра и е висока приблизително 5 фута и 9 инча. Тя тежи приблизително 130 паунда или 59 килограма. Тя има слабо телосложение. Размерите на тялото й са приблизително 34-26-34 инча.кариера

Рейчъл Слоусън е на 18 години, когато участва в конкурса за Мис Юта. Тя се бори за титлата от първия си опит. По същия начин тя работи неуморно цяла година преди второто си участие в конкурса за Мис Юта. Тя отново беше победена. Второто й поражение на Мис Юта ускори опита й за самоубийство. Тя беше приета в болница след опита си за самоубийство. Тя потърси терапия за проблеми с психичното здраве след диагноза биполярно разстройство.

Нейният личен опит с проблемите на психичното здраве я мотивира да стане защитник на психичното здраве. По същия начин тя се изправяше на крака. Този път тя пропусна кариерата си. В крайна сметка тя остана без дом и се настани в колата си. В интервю тя обясни колко трудно й е било да намери тоалетна, докато е била бездомна. Тя беше бездомна четири месеца. Тя започна да се застъпва за въпроси, свързани с психичното здраве.

Освен това тя е била доброволец на гореща линия за предотвратяване на самоубийства. Тя бе коронясана за Мис Юта Земя през 2019 г. На следващата година, през януари 2020 г., тя беше коронясана за Мис Юта 2020. Победата й даде право да се състезава в Мис САЩ 2020 като представител на щата Юта. Въпреки че не беше коронясана за Мис САЩ 2020, тя спечели известност като първият открито ЛГБТ спортист в спорта. Тя изнесе лекция на TEDx. Тя се бори за премахване на стигмата, свързана с психичните заболявания.

Нетната стойност на Рейчъл Слоусън през 2022 г

Рейчъл Слоусън е познато лице в света на конкурсите за красота. Тя беше коронясана за Мис Юта 2020 и е първата открито ЛГБТ жена, която се състезава за Мис САЩ. По същия начин тя е позирала за много компании за красота и здравеопазване като говорител на психичното здраве. Тя вече има рекламен договор с BMW.

От бездомник до национална знаменитост, тя преобрази живота си. Освен това тя вече е доволен и стабилен мъж. Тя печели достатъчно, за да издържа семейството си . Нетното състояние на Рейчъл Слоусън е около 2 милиона долара към 2022 г.

Връзка

Рейчъл Слоусън е лесбийка. Нейната сексуална ориентация е бисексуална. Тя направи своя дебют през 2019 г. Мис Юта 2020 все още не се е омъжила. Все още е неомъжена. Допълнителни подробности за личния й живот ще бъдат включени в близко бъдеще. В крайна сметка тя щеше да намери своята идеална половинка.

Популярни Публикации