Рейчъл Бостън - Уики, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Рейчъл Бостън е известна американска актриса и продуцент. От 2002 до 2005 г. тя играе ролята на Бет Мейсън в драматичния сериал на NBC American Dreams, от 2008 до 2009 г. в сериала на CBS The Ex List и от 2008 до 2012 г. в драматичния сериал на USA Network In Plain Sight. Освен това от 2013 г. до 2014 г. тя играе Ингрид Бошан в фантастичния драматичен сериал Lifetime Witches of East End. Рейчъл Бостън също се е появявала в някои филми и е била редовен член на актьорския състав в някои телевизионни предавания.

Бързи факти

Пълно име: Рейчъл Бостън
Дата на раждане: 09 май 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: актьор, продуцент
Държава: Америка
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 44 милиона долара
Цвят на очите сини очи
Цвят на косата кафява коса
Размер на тяло 32-24-33
Родно място Чатануга, Тенеси
Националност американски
образование Университет Фордъм
баща Тери Бостън
Майка Бренда Бостън
Братя и сестри две

Биография на Рейчъл Бостън

Рейчъл Елизабет Бостън , по-известна като Рейчъл Бостън, е родена в Чатануга, Тенеси, Съединени американски щати, на 09 май 1982 г. В момента е на 39 години и е американско гражданство. Тя също е дъщеря на Тери Бостън (баща) и Бренда Бостън (майка) (майка). Що се отнася до нейните братя и сестри, тя има двама братя: Браян Бостън, геолог, и Андрю Бостън, студент. Тя е отгледана в Сигнал Маунтин, Тенеси, като дете. Семейството й се премества в Ню Йорк, когато тя е на 17 години.

Тя посещава подготвителното училище за момичета в Чатануга, Тенеси, за академичното си обучение. Тя продължи да учи в Нюйоркския университет, след като получи стипендия. Тя също посещава университета Fordham и The Actor’s Center, за да продължи образованието си.  Възрастта на Рейчъл Бостън

Рейчъл Бостън

Височина и тегло на Рейчъл Бостън

Тя е висока 5 фута 9 инча и тежи приблизително 56 килограма. Освен това тя има сини очи и кафява коса. Тя също има измерване на тялото от 32-24-33 инча.

кариера

Що се отнася до професионалната й кариера, тя направи своя телевизионен дебют през 2001 г. в шоуто „Шоуто на Анди Дик“. Тя се появи в сериала като Тина в епизода Profesor Talcum. През 2002 г. тя дебютира на големия екран като Жаклин Мейсън във филма „Smoking Herb“. От 2002 г. до 2005 г. тя участва в телевизионния сериал American Dreams, който й помага да спечели известност. Тя също играе Дафни Блум в сериала на CBS „The Ex List“ и се присъединява към актьорския състав на хитовия сериал „In Plain Sight“.

Тя беше избрана за ролята на Ингрид Бошан във фантастичната драма „Вещиците от Ийст Енд“ през 2013 г. Тя също се появи във филма „Хапчето“ от 2011 г. като Манди, член на актьорския състав. Тя играе ролята на Лекси Кивел във филма „Това е бедствие“ от 2012 г. Тя играе Кейт Коул във филма „Черните невенчета“ през 2013 г. Тя играе Анабел Колтън в сериала „Спрете сватбата“ и Кайла в „Добрият лекар“, и двете през 2018 г.

Нетната стойност на Рейчъл Бостън

Рейчъл Бостън е спечелила някои награди и отличия за работата си като актриса. Тя също спечели наградата за нововъзникващи таланти в Ню Йорк през 2011 г. за филма си „Хапчето“. Същата година тя беше номинирана за награда Stargazer в категорията за най-добър актьор за ролята си във филма „Хапчето“. През 2011 г. тя получи постижение в актьорската игра в категорията за най-добра актриса за същия филм.

Тя е натрупала значително състояние в професионалната си кариера на актриса. Съобщава се, че нейното нетно състояние е над 44 милиона долара към октомври 2022 г., които тя е придобила чрез актьорската си кариера. Можем да очакваме нейната нетна стойност да нарасне през следващите години, когато тя постигне успех в работата си.

  Рейчъл Бостън нетна стойност

Рейчъл Бостън

Рейчъл Бостън Гадже, Запознанства

Рейчъл Бостън в момента има романтична връзка. Освен това тя никога не е разкривала публично самоличността на любовника си. Тя обаче сподели свои снимки с любимия си в Instagram. Освен това двойката изглежда скоро ще се ожени.

Що се отнася до спекулациите и противоречията, тя беше част от слуховете, че е била романтично свързана с Брад Харгрийвс, барабаниста на „The Thord Eye Band“. Те пазят романтичната си връзка в тайна. Те също бяха видени заедно през 2004 г. на 5-ите годишни награди на Гилдията на гримьорите и фризьорите.

Популярни Публикации