Рейчъл Бърнард - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Рейчъл Бърнард беше бивша актриса за възрастни, известна в бизнеса за възрастни като Ава Тейлър. Тя напусна бизнеса за възрастни, за да преследва кариера в киното. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Рейчъл Бърнард възраст, Рейчъл Бърнард Гадже, Рейчъл Бърнард нетна стойност, Рейчъл Бърнард Кариера , и още

Бързи факти

Истинско име Рейчъл Бърнард
Псевдоним Ава Тейлър
Дата на раждане 14 юни 1995 г
Възраст 26 години към 2021 г
Място на раждане Илинойс, САЩ
Пол Женски пол
Сегашен адрес Чикаго, Илинойс, Съединени щати
Религия N/A
Етническа принадлежност кавказка
Националност американски
зодия зодия Близнаци
Професия Актриса, бивша възрастна актриса
Височина Във футове и инчове – 5’6″
Тегло В килограми - 50 кг
Измерване на тялото 32-25-32
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Рейчъл Бърнард

Рейчъл Бърнард е родена на 14 юни 1995 г , в Илинойс, САЩ. През 2021 г. тя ще навърши 26 години. Името й е Рейчъл Бърнард, но е по-известна със сценичното си име Ава Тейлър. Националността на Рейчъл е американка, а етническата й принадлежност е кавказка. Нейният астрологичен знак е Близнаци. Освен това тя не е споменала нищо за своето образование или трудов стаж. Въпреки това, въз основа на възрастта си, тя е второкурсничка. Въз основа на нейните постижения изглежда, че е доста добре образована.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Рейчъл Бърнард е висока 5 фута 6 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи. Рейчъл Бърнард

Рейчъл Бърнард (Източник: Google)

Рейчъл Бърнард Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Рейчъл Бърнард? Рейчъл Бърнард нетна стойност се смята, че е между милион – милиона към октомври 2022 г . Отличната й професия на актриса очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Рейчъл започва своята професия в бизнеса за възрастни като тийнейджърка. Била помолена за реклама, която тя приела, но открила, че рекламата е за порнографски материали. Дадоха й голяма сума пари, която тя прие, тъй като смяташе, че този бизнес би бил подходящ за нейната кариера.

Рейчъл се появи в редица ситуации на възрастни, но в крайна сметка реши, че не иска да продължава. В резултат на това тя се отказа от професията и започна да работи в киното. Тя се появи в американския документален филм Hot Girls Wanted през 2015 г. Сега тя е фотограф и се надява да направи професия от това.

Рейчъл Бърнард Гадже и срещи

С кого се среща Рейчъл Бърнард? Отразявайки състоянието на връзката на Рейчъл Бърнард, тя може да е необвързана. Все още не се е омъжила и няма деца. В момента тя е заета да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, тя може да чака идеалния си партньор и ще се сдвоява в бъдеще. Освен това тя поддържа добър профил и не е била свързана с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации