Рей Стивънс - възраст, нетно състояние, височина, съпруга, кариера, националност

Рей Стивънс е кънтри и поп певица и автор на песни от Съединените щати. Рей Стивънс също е стендъп комик. Той е известен със своите спечелени Грами записи като Everything Is Beautiful и Misty, както и с комедийни хитове като Gitarzan и The Streak. Научете повече за Рей Стивънс Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Харолд Рагсдейл
Дата на раждане: 24 януари 1939 г
Възраст: 82 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Певец, автор на песни, комик
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруга Пени Джаксън
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Кларкдейл, Джорджия
Националност американски
Етническа принадлежност Британско потекло
образование Държавен университет на Джорджия
баща Уилис Харолд Рагсдейл
Майка Франсис Стивънс Рагсдейл
Братя и сестри Един (брат: Джон Рагсдейл)
деца Две (дъщери: Сузи Рагсдейл, Тими Джоунс)
Facebook Харолд Рагсдейл във Facebook
Twitter Харолд Рагсдейл в Twitter
Youtube Харолд Рагсдейл Youtube
Instagram Харолд Рагсдейл Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Харолд Рагсдейл
IMDB Харолд Рагсдейл IMDB
Седмица Harold Ragsdale Wiki

Възраст и ранен живот на Рей Стивънс

Рей Стивънс е роден на 24 януари 1939 г. и пълното му име е Харолд Рей Рагсдейл. Той е на 81 години и е родом от Кларкдейл, Джорджия, Съединените щати, малък град за памучни фабрики на тридесет мили северно от Атланта. Рей Стивънс посещава държавния университет на Джорджия като специалност музика след завършване на гимназия.

Името на майката на Рей е Франсис Стивънс Рагсдейл, а името на баща му е Уилис Харолд Рагсдейл. Има и брат Джон Рагсдейл, който е актьор и писател.  Рей Стивънс

Рей Стивънс (Източник: Twitter)

кариера

Ранните влияния на Рей Стивънс идват от радиото и джубокса в селския басейн, където той и повечето други деца прекарваха летата си. Радиостанциите тогава бяха разнообразни, пускаха музика в широка гама от стилове. Това, заедно със записите, пуснати от джубокса, изложи Рей на разнообразна гама от музика.

Рей откри страстта си към музиката, когато беше на седем години и ходеше на уроци по пиано. Рей беше погълнал много от значимите южняшки музикални влияния, когато беше тийнейджър в Олбъни, Джорджия. Неговите музикални стилове варират от кънтри до ритъм енд блус. Рей пееше и свиреше на пиано в група, наречена „Баронс“, когато беше на петнадесет години, и те свиреха из целия район за Американския легион, Елкс, частни партита и всичко останало.

Рей прави първото си пътуване до Нешвил през 1957 г., докато е още в гимназията, и записва първия си сингъл, Silver Bracelet. Той направи това в вече несъществуващото студио RCA B. По време на това пътуване той се срещна с Чет Аткинс, ръководител на A&R на RCA. Двамата станаха приятели за цял живот. По подобен начин Рей се премества в Атланта на седемнадесет години, където се запознава с радио водещия и футболния водещ на Georgia Tech Бил Лоуъри. Първият сингъл на Рей беше голям хит в Атланта.

Нетната стойност на Рей Стивънс 2022 г

Колко богат е Рей Стивънс? Оценката на нетната стойност на Рей Стивънс е около 8 милиона долара към 2022 г . Печели чрез своите музикални продукции, шоута и т.н.

Съпруга и брак на Рей Стивънс

За кого се ожени Рей Стивънс? Рей Стивънс е женен, а съпругата му се казва Пени Джаксън. Сузи Рагсдейл и Тими Джоунс са двете деца на двойката. И двете са дъщери. Освен това Рей беше диагностициран с рак през 1999 г., но успя да се възстанови след успешна операция.

Популярни Публикации