Рей Пантаки - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност

Рей Пантаки е британски актьор, продуцент, режисьор и писател, който работи в развлекателната индустрия от 1999 г. Той е известен с портрета си в британската сапунена опера „EastEnders“, където играе ролята на Руни. По същия начин той е известен и с ролята си в телевизионния сериал „Marcella като DCI Rav Sangha. Освен това той също е печелил различни награди и номинации за своите актьорски роли.

Бързи факти

Истинско име Рей Пантаки
Псевдоним Рей
Пол Мъжки
Известен като Актьор и режисьор
Възраст 42 години
рожден ден 20 януари 1979 г
Родно място Лондон, Англия
Знак за раждане Водолей
Националност британски
Етническа принадлежност индийски
Религия N/A
Височина прибл. 5 фута 10 инча
Тегло прибл. 85 кг (121 фунта)
Измервания на тялото N/A
Бицепс N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност прибл. 1 милион долара
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби Писане

Биография на Рей Пантаки

Рей Пантаки е роден на 20 януари, 1979 г., в Лондон, Англия. Той е 42 години от 2022 г. Информацията за имената на родителите му не е достъпна онлайн. Освен това семейният му произход също не е публично достояние. Въпреки това той е роден, израснал и възпитан с второ поколение индийски родители в Лондон. Освен това в момента той е на 42 години и е слънчев знак Водолей.

Ранен живот/Образование на Рей Пантаки

Освен това Рей Пантаки не е разкрил никаква информация за ранното си детство, образование или образователна квалификация.Рей Пантаки Националност, височина, тегло

Продължавайки напред, Рей Пантаки е британски гражданин с индийски предци. Освен това, той е висок 5 фута и 10 инча (1,78 м/178 см) и тежи приблизително 85 кг (187 фунта). Освен това той има среден тип тяло, кафяви очи и черна коса. За съжаление няма допълнителна информация за религиозния произход или вярвания на актьора.

Рей Пантаки Социални медии (Instagram, Twitter)

Рей Пантаки има присъствие в социалните медии. Неговият Instagram (@raypanthaki) има 31,8 хиляди последователи, а официалният му Twitter (@RayPanthaki) има 13,3 хиляди последователи. По същия начин той няма официален акаунт във Facebook.

  Инфографика за биография на Рей Пантаки

Биография на Рей Пантаки

Нетната стойност на Рей Пантаки

Колко богат е Рей Патанки? Той има голям интерес към писането и актьорството. Източникът на доходите му идва от актьорската му кариера и писане. В момента той води охолен начин на живот. По същия начин неговото нетно състояние през 2022 г. се оценява на около 1 милион долара .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рей Пантаки (@raypanthaki)

Връзка, афера и приятелка на Рей Пантаки

Коя е приятелката на Рей Пантаки? Към 2021 г. той е необвързан. Преди това, от 2005 до 2010 г., този актьор имаше романтична връзка с бившата си приятелка Брук Кинсела. Рей и Брук излизаха пет години преди да се разделят. Той не е излизал с никого след развода им. Също така няма информация за брака или децата му.

Професионалният живот на Рей Пантаки

Рей Пантаки получи своята дебютна актьорска роля в епизод от криминалния драматичен телевизионен сериал „The Bill“, където се появи като Чарли. След това се появява в ролята на Мо в драматичния филм от 1999 г. „Tube Tales“, ролята на Шамил в късометражния драматичен филм от 1999 г. „Jump Boy“ и в драматичния телевизионен филм от 2000 г. „Losing It’s“ в ролята на Рей. По същия начин той също е участвал във филми, телевизионни сериали и телевизионни филми. За да назовем няколко, те са „The Armando Iannucci Shows“ и „My Family“ през 2001 г., „Blood Strangers“, „Ali G Indahouse“, „MI-5“, „Licks“, „28 Days Later“ и „ Bollywood Queen' през 2002 г. През 2003 г. той също играе в 'Доктори'. Той прави своя пробив с ролята си в 'EastEnders'. През 2007 г. той играе Самер в късометражния драматичен филм 'Veils' и Винсънт в драматичния филм ' The Feral Generation.“ През 2009 г. той се появява и в комедийно-драматичния екшън филм „City Rats“. Другите му забележителни роли в телевизионни предавания и филми включват „It's a Wonderful Afterlife“, „Interview with a Hitman“, „The Man“. Inside“, „Clash of the Dead“, „Oysters Have Feelings Too“ и много други. В ролята на Рам Аря той се появява в драматичния романтичен научно-фантастичен телевизионен сериал „Далеч“.

Популярни Публикации