Reema Badr- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Рима Бадр е звезда на социалните медии от Саудитска Арабия на двайсет години. Reema Badr е редовен сътрудник на канала на семейството си в YouTube. Тя също има личен акаунт в Instagram в допълнение към акаунтите на семейството си в Instagram и Snapchat. Знайте всичко за Reema Badr- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Рима Бадр
Дата на раждане: 24 ноември 2004 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, член на семейството на Youtuber, личност в социалните медии
Държава: Саудитска Арабия
Семейно положение: единичен
Националност Саудитска Арабия
Етническа принадлежност арабски
Майка Лига (@khawlh.world)
Братя и сестри Три (Gwanna, Azoz и Majood)

Реема Бадр Биография

Рима Бадр е роден на 24 ноември 2004 г. и сега е на 17 години. Тя е саудитска гражданка и е родена под знака на Стрелец. Reema има трима братя и сестри: Gwant to, Azoz и Majood. Освен това няма информация за нейните родители или други членове на семейството.

Освен това Reema все още не е разкрила подробности за своето образователно пътуване. Въпреки това, въз основа на нейната възраст, можем да предположим, че Reema е ученичка в средното училище. Това обаче не е проверена информация.



Networth на Reema Badr през 2022 г

Нетното състояние на Рима Бадр е около 2 милиона долара към 2022 г.

Височина и тегло

Няма проверима информация за физическите измервания на Reema Badr, които включват нейната височина, тегло, измервания на гърдите, талията и бедрата, размер на роклята и размера на обувките. По същия начин тя има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи. Тя е оцветила косата си в различни нюанси, включително зелено, русо, розово и лилаво.

кариера

Reema Badr е млада сензация в социалните медии на професионално ниво. Тя е една от звездите на YouTube канала за семейни влоги на Badr Family. Този канал съдържа видеоклипове с общо 1,8 милиарда гледания. Освен това този семеен канал беше представен през 2015 г.

По същия начин личният акаунт на Reema в Instagram, @imreemaa, има над 1 милион последователи. Освен това нейните влогове са на арабски, подобно на повечето видеоклипове на Maha Yakoub.

Maha Yakoub е езиков инструктор, който е добре известен със съдържанието на своя YouTube канал LearnArabicwithMaha. Курсовете по арабски, иврит и италиански език на Maha са събрали над 65 милиона гледания. В канала си тя публикува и уроци по готвене.

Освен това Маха стартира своя канал в YouTube на 16 ноември 2008 г. и вече е привлякла над 500 000 абонати. Maha също излъчва канал на италиански език и канал за готвене на арабски език.

Рийма и нейното семейство използват предимно местния си език в семейния си канал в YouTube, а не конвенционалния английски. Въпреки езиковата бариера между семейството и техните чуждестранни фенове и последователи, техният канал в Youtube натрупа над 5,82 милиона абонати към ноември 2020 г.

Reema Badr Гадже, Запознанства

Няма потвърдена информация дали Рима Бадр в момента е необвързана или има романтична връзка. Възможно е Reema да се опитва да защити личния си живот, като прикрива статуса на връзката си и любовните си връзки от очите на обществеността. Като алтернатива, тя може да не е омъжена в момента и да се концентрира върху изграждането на актьорската си кариера.

Въпреки това Reema не е разкрила много информация по този въпрос. Рима Бадр също мълчи в социалните медии относно настоящите си връзки или афери.

Освен това Рийма Бадр е поддържала изключително чист публичен профил без слухове, скандали и проблеми, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот. Независимо от това, Reema със сигурност ще привлече голям брой почитатели в бъдеще поради своята красота, талант, остроумие и чар.

Популярни Публикации