Reem Acra- Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, съпруг, кариера

Рийм Акра може да не е известно име, но тя тихо процъфтява в модната индустрия от няколко години. Тази зашеметяваща дама е добре известна с това, че създава зашеметяващи булчински рокли, които се спускат по пистата като водопад. Някои са без ръкави, бродирани, с пълен ръкав, дълбоки отпред, дълбоки отзад, каквото и да е, и Acra ги създаде. Научете повече за Reem Acra Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Рийм Арка
Псевдоним Рийм
Известен като Модел
Възраст N/A
рожден ден N/A
Родно място Beirut, Lebanon
Знак за раждане N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Ливански
Религия ЧЕ
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка N/A
гадже Женен
Съпруг д-р Никола Табал
Нетна стойност 1,1 милиона долара

Кой е Рийм Акар? Биография и детство

Рийм Акра е роден в прекрасната страна Ливан. Родителите й винаги са насърчавали нейната мечта и страст. Ето защо Reem успя да процъфти в модната индустрия. За съжаление имената и местонахождението на родителите й остават неизвестни.

Когато беше само на пет години, майка й я занесе на пазара в Бейрут на ръка. Единственото й намерение беше да научи дъщеря си на различни видове тъкани. Тя също е отговорна за това да я насърчи да вземе парите и да ги плати директно на продавача.Акра започва да рисува на 11-годишна възраст, а на 17-годишна възраст вече приема големи поръчки. По това време работата й вече се публикува във вестници като An-Nahar и L’Orient-Le Jour. Тази ливанска дизайнерка също е завършила обучението си в Ливан.

Що се отнася до образованието, Reem посещава Fashion Institute of Technology в Ню Йорк. По-късно тя посещава École Supérieure des Arts et Techniques de la Mode, престижен парижки институт.

Колко висок е Reem Acra? Височина, тегло, възраст

Reem е един от най-големите конкуренти в индустрията и ако някой моден дизайнер се крие в пресата, това е Reem. Тя все още не е споделила рождения си ден с широката общественост по неизвестни причини. В резултат на това възрастта й е обвита в мистерия, но ние, феновете, я разбираме и винаги я подкрепяме.

Работата на Reem се извършва предимно зад камерата. В резултат на това тя рядко се появява в медиите. Въпреки това, когато се появява в края на шоуто, тази талантлива модна дизайнерка се вижда предимно с кафява коса, която стига до рамото. През повечето време тя носи черна рокля и къдри косата си.

За да обобщим външния вид, Акра носи червени нюанси на устните, които привличат вниманието към нейните устни. Освен това тя изглежда със среден ръст и в добро физическо състояние. Ако Reem е на 50 години, тя трябва да се справя доста добре по отношение на фитнеса.

Reem Acra Height (Източник: Instagram)

Как Reem Acra преследва кариерата си? Професионален живот

Рийм започва кариерата си на дизайнер, когато създава сватбена рокля за скъпа приятелка, която обсъжда дали да се омъжи или не за съпруга си. Те се съгласиха да се оженят, ако този дизайнер може да направи рокля за три седмици. Изненадващо, тя успя и приятелят й се ожени този ден.

Това несъмнено прави Акра известна сред широката публика. Млад американски редактор се приближи до нея, докато беше в колежа, и я попита какво носи. Десет дни по-късно тя стартира собствено модно шоу в колежа си с помощта на редактор. По време на събитието присъстваха 2000 души. Reem също имаше поръчка за 30 рокли по това време.

С кого се среща Reem Acra? Връзка и дела

Това са въпросите, които феновете на Акра си задават от години. Ние обаче ще го разкрием в тази статия. Тази красива ливанска модна дизайнерка се омъжи за красивия д-р Николас Табал. Освен името му, няма информация за мястото на сватбата им, датата или други подробности.

Освен това изглежда, че сватбата се провежда в присъствието на семейство, приятели и близки. Няма информация тази дизайнерка да е бременна, нито да е осиновила деца. Като вземем това предвид, можем да заключим, че Reem все още няма деца. Надяваме се скоро да чуем добри новини.

Reem Acra Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на Reem Acra? Джил Байдън печели много пари, като прави дизайн за звезди в индустрията като Мадона, Тейлър Суифт, Никол Ричи и други. Нейната колекция, булчински облекла и рокли са всеобщо възхитени и уважавани. Според някои източници нетното състояние на Reem се очаква да бъде повече от 1,1 милиона долара към 2022 г.

В допълнение, този зашеметяващ моден дизайнер притежава дом в село Saifi, което се намира югоизточно от Centre Ville в Бейрут. Стените му са силно боядисани в цветовете на индийска сватба: оранжево, жълто, горчица и червено. Всички те са живи цветове, които добавят към цялостната привлекателност на дома.

Социална медия

Нейният Instagram има 1,2 милиона потребители. Тя има 32,1 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Тя харесва птици.
  3. Тя е добра в позира.

Популярни Публикации