Реджина Вебер - Всичко, което трябва да знаете за нея

Реджина Вебер е бивша олимпийска състезателка, най-известна като майката на Манчестър Сити и забележителния национален отбор на Германия Лерой Сане. Тя беше бивша индивидуална състезателка по художествена гимнастика, която спечели бронзов медал на Олимпийските игри през 1984 г.

Бързи факти

Пълно име Реджина Вебер
Първо име Реджина
Фамилия Вебер
Професия бивш олимпийски състезател
Националност Немски
Град на раждане хленча
Държава на раждане Германия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Овен
Семейно положение Женен
Съпруг Сулейман Сане
Без деца 3
нетна стойност 10000000
Височина 173 см
Тегло 50 кг
нетна стойност 10 милиона долара
Дата на раждане 12 април 1963 г
Възраст 58 години

Реджина Вебер Съпруг, брак

Сулейман Сане , нейният съпруг, я прави щастлива. Тя също има трима сина, чиито имена са Ким Сане, Лерой Сане и Сиди Сане. Лерой е футболна суперзвезда, а Ким Сане също е футболист. Сиди Сане е футболист, който играе като дясно крило. Сулейман, съпругът й, е футболист като синовете й. Той също участва в играта, а синът му продължава неговото наследство. Той също е играл като нападател като Leroy и синовете му са научили много от него. Той беше един от първите чернокожи играчи в Бундеслигата, а семейството му винаги е било законодател на модата. През 1982 г. обаче е призован за военна служба и трябва да служи през границата. Мечтата му все още е в сила и той подписва с Фрайбург през 1985 г. Той вкарва 56 гола в 106 мача за отбора.

Реджина Вебер Нетна стойност

Към октомври 2022 г. Реджина Вебер има нетна стойност от 10 милиона долара, а тази цифра е около 9,2 милиона евро. Тя е бронзов медалист, а олимпийски златен медалист печели около 37 500 долара за златен медал. Бронзов медалист в днешно време печели около 15 000 долара. Тя грабна бронзов медал и трябва да е спечелила около минимум 10 000 долара през времето си.Синът й има блестяща нетна стойност от 12 милиона евро, а тази цифра е около 10,5 милиона паунда. Състоянието му в долари е впечатляващите 13,6 милиона долара. Синът й в момента се оценява на пазара на минимум 110 милиона евро. Това е приблизително 96 милиона паунда.

Синът й получава страхотна заплата от Манчестър Сити. Възнаграждението му е 5 200 000 евро на година и 433 333 евро на месец. Заплатата му е 0,16 евро всяка секунда и 9,87 евро всяка минута. Заплатата му от клуба е приблизително 592 евро на час и 105 691 евро на седмица.

Реджина Вебер Син Лайфстайл

Синът й Лерой Сане печели със стил и също харчи с усет. Ходи на скъпи почивки и се наслаждава на времето си на плажа. Той притежава прекрасен зелен мерцедес, а хромираното зелено покритие е зашеметяващо. Той също така обича десерти и е публикувал снимки от дневниците си за пътуване в профила си в Instagram.

Реджина Вебер Биография

Тя е родена през 1963 г. и това я прави на 56 години през 2020 г. Тя празнува рожден ден на 12 април.

Популярни Публикации